Egészséges pihenés időhiányban szenvedőknek

Az én-idő megélése, egyre inkább úgy tűnik, hogy elengedhetetlen a harmonikus, egészséges és kiegyensúlyozott élethez. De mi a helyzet akkor, ha valaki annyira elfoglalt, hogy a sok teendője miatt muszáj lecsípnie egy keveset a magára szánt időből? Ilyenkor jöhet az összevonás!


A kellemest a hasznossal összevonni régi trükk, ami üzembiztosan működik a kikapcsolódásnál is. Mit szólna például egy olyan pihentető és relaxáló tevékenységhez, ami fittebbé teszi, csökkenti a stressz szintjét, javítja a társas kapcsolatait, a kedélyállapotát és segíti a pihentető alvást? A masszázsmedence persze nem csodaszer, de a fentieket mind tudja, sőt még ennél többet is.   

 

A kényeztető masszázzsal lazító és pihentető medence meleg vize rengeteg fizikai előnnyel kecsegtet, emellett talán ez az egészségmegőrzés legkellemesebb módja, és még a családtagokat és barátokat is közelebb hozza egymáshoz. A meleg vízben ülve ugyanis könnyebben vetkőzzük le gátlásainkat és nyílunk meg, ami tartalmas beszélgetésekhez és minőségi családi programhoz vezet.

Az öt férőhelyes (ebből egy fekvőrész) FreeFlow Excursion akár már ma segítségére lehet a minőségi szabadidő eltöltésében. A hosszas telepítést nélkülöző, könnyű - akár személygépkocsival is szállítható - medencét elég bedugni egy konnektorba, hogy élvezhesse a 25 jet masszázsát.

hat napon át tartó Black Friday keretein belül most ön is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére: november 19. és 24. között különleges akciókkal várja önt a SpaTrend! Rendezze be saját wellness terét, s találja meg az otthonához leginkább illő kiegészítőket a prémium minőségű jakuzzik, kerti bútorok, grillek, árnyékolók és szaunák világában.