Készülj már most a forró nyári napokra, napernyővel

Egy mobilis napernyővel egész nyáron át használhatod a kertedet, akkor is ha nincs benne árnyékot adó fa vagy tetővel fedett rész. A mozgatható és állítható vászonnal rendelkező árnyékolókat mindig helyezheted úgy, hogy a kert egy része garantáltan árnyékban legyen.


Stabil, de mégis könnyen mozgatható árnyékolót keresel, ami alatt védelemre lelsz a kínzó napsütés elől? Grill, étkező bútor vagy éppen masszázsmedence fölé is ideális árnyékolót találni nem is olyan könnyű, hiszen fontos, hogy bírja az erős szelet, a kíméletlen napsugarakat és mégse legyen helyhez kötve. Szerencsére létezik ilyen megoldás, amit a Jardinico szállít. Sunbrella szövetei nem fakulnak az UV sugaraktól, vízzel könnyen tisztíthatóak és kibírják az erős szeleket, esőt is. Annyira jól bírják az időjárás viszontagságait, hogy télen is kint hagyhatóak, gyári huzatuk megvédi őket a legzordabb viszonyok között is.

A videóban 9 perctől kezdődik a Jardinico legnépszerűbb napernyőinek bemutatása, amelyek tökéletesen megállják a helyüket minden kertben. Modern megjelenésük, mozgathatóságuk, dönthetőségük és időjárás állóságuk miatt hosszú évekig lehetnek a kert vagy terasz ékei. Gyere és nézd meg őket személyesen a MaxCity-ben.