Színes kavicsok a kertben, az új kerti bútor trend

Kényelmes, színes és formabontó. Első pillantásra ezek juthatnak eszünkbe a Bluff ülőgarnitúráról, amelyek darabjai élénk kavicsokként hevernek a kertben. A puha és üde színfoltok minimalista stílusa extravagáns teraszokra és kényelmet szerető emberek otthonába kívánkozik.


A minimalista beltéri bútorok mintájára született meg a SpaLounge Bluff szériája, amely elsősorban kültérre tervezett, de benti térben is megállja a helyét. Élénk színeivel, hívogató puhaságával és kerekded vonalaival egyszerre nyújt barátságos és extravagáns képet. A négy darabos szett két fotelből, egy kétszemélyes szófából és egy délutáni heverésre tervezett ottománból áll. A jelenleg két színben is elérhető különlegesség masszív megjelenése a természetben heverő sziklák mozdulatlanságát idézik, de ez csak a látszat. A puha és időjárásálló szövet egy masszív, de könnyű alumíniumvázat rejt, így akár egy ember is könnyen mozgathatja a darabokat, ha arra van szükség. Persze nem az eső elől kell őket folyton elpakolni, hiszen kültéri szövete maximálisan vízálló.

A vízálló, vizet lepergető szövet a tisztítást is jelentősen megkönnyíti, még a ráöntött italokat is egyetlen mozdulattal le tudod majd törölni. Az élénk színekben pompázó garnitúra megjelenésén tehát nem ejthet foltot a természet vagy az emberi gondatlanság. 

Modern megjelenése minimalista teraszon és rusztikus kertben is üde színfoltja lesz majd a tájnak, ami pihenésre és a szabadban eltöltött relaxálásra csábít! A Bluff garnitúra garantáltan minőséget, kényelmet és izgalmat visz majd a kertben töltött órákba!