Készítsd fel teraszod a tavaszra

Ahogy közeledik a jó idő, úgy válik egyre sürgetőbbé a kerti bútorok elővétele és megtisztítása, felújítása. A hosszú tél után érdemes ápoló és védőszerekkel kezelni a sokszor igen drága bútorokat, hogy amikor eljön a kerti szezon, legjobb formájukban tündököljenek!


Ha könnyen felvihető, hatékony, de környezetbarát alternatívát keresel a kerted tisztításához és ápolásához, akkor a Softcare család széles választékából szemezgess. Az 500 ml-es kiszerelésű flakonokat szórófejjel látták el, hogy könnyen a megfelelő helyre juttathasd a készítményt. Mivel környezetbarát készítményekről van szó, nem kell hozzá védőfelszerelés, elég a felületre fújni az anyagot, majd hagyni dolgozni. A hatóidő az egyes termékek esetén eltérő, de neked addig semmi dolgod nincs.

Amikor lejárt az idő, egyszerűen töröld át a felületet és mondj búcsút a kosznak. Mindegy, hogy grillt, kerti bútort vagy jakuzzit szeretnél újjá varázsolni, a Softcare családban ott lesz a megoldás.

 

Az eltérő összetételű készítmények úgy vannak összeállítva, hogy tökéletesen elvégezzék a számukra kijelölt feladatot. A grill tisztító megbirkózik a zsíros szennyeződésekkel is. A műrattan tisztító nemcsak eltávolítja a nehezen hozzáférhető helyekről is a koszt, de ápolja is a kerti bútor anyagát, hogy az még biztosabban ellenálljon a szélnek, esőnek és UV sugaraknak.

Ha pedig a tél után nem elég egy ápoló takarítás, mert az időjárás viszontagságai komolyabb nyomot hagytak a kerti bútorokat, akkor a Penész és moha eltávolítóra lesz szükséged. Ez leszedi a bútorokról a mohákat, eltávolítja a penészt, sőt, akár a kerítést vagy a térkövet is új életre keltheted vele, hogy úgy ragyogjanak, mint új korukban.

A Softcare termékeket kül- és beltéren egyaránt használhatod, hogy minél tovább használhasd, kifogástalan állapotban, bútoraidat!