Romantikus pihenés a kertben

Lepd meg kedvesedet az együtt töltött minőségi idővel és ajándékozz olyan élményt, ami nem csak egyetlen napra szól, hanem egész nyáron át nyugalmat, pihenést és romantikát visz majd életetekbe. A Luxor készemélyes napozó ágya igazi luxus bútor, amit pároknak találtak ki.


A Luxor termékcsalád a Domus Ventures kiváló minőségű kerti bútorait tömöríti, amelyek elegáns vonalvezetéssel, puha szivacsokkal és az időjárásnak is ellenálló anyagokkal készülnek. A két személyes napozóágy is minden téren megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, hogy rajta fekve tényleg csak a pihenésre kelljen koncentrálnod.

A több, mint 2 méter széles, dupla méretű napozó stabil alumínium vázzal rendelkezik, és egy könnyen tisztítható, látványos borítást, polyrattant kapott. A rattan időjárásálló változata remekül bírja a vizet, a napfényt, így ideális fedetlen teraszokra és víz mellé is.

A maximális kényelem érdekében az ágy természetesen állítható háttámlával rendelkezik, hogy mindig úgy állítsd be, ahogy éppen szeretnéd. Mert nem mindegy, hogy éppen beszélgetnél pároddal, esetleg egymás mellett olvasnátok vagy csak sziesztáznátok összebújva.

A hát háttámla együtt, de külön-külön is fokozatmentesen állítható, igazodva igényedhez. A fehér kültéri műbor borítás yachtok fedélzetére tervezett anyag, ezért remekül bírja az esőt.

Ha minőségi kerti bútort keresel, amit pároddal együtt használhattok az álmos hétvégéken, akkor a két személyes napozóágy remek választás!