Két fekvőhelyes jakuzzik a maximális kényelemért

A luxus minőségű jakuzzikban nemcsak a hidromasszázs kiemelkedő, de a medence felépítése is a kényelem fellegvára. A férőhelyek kialakítása igazodik a test vonalaihoz, szinte körülölelve a benne ülőt, hogy az erősebb vízsugár se lökhesse ki a székből. Sőt, még a nyakpárnák magassága is gyakran állítható, hogy még kényelmesebbek legyenek és az ülések. Vagy fekvőhelyek. Amelyek teljes testmasszázst és prémium kikapcsolódást kínálnak. Jöjjön két jakuzzi, amiben nem is egy, hanem rögtön két fekvőhely is helyet kapott!


A masszázsmedencék belső kialakítása nagyon változatos, hiszen a gyártók nagyon figyelnek arra, hogy minden igényt maximálisan kiszolgáljanak. A puha falú, csendes és energiatakarékos Softub medencében például semmilyen belső térkialakítás nincs, így szabadabb élményt nyújt és a masszázson kívül a meleg élvezetére, pancsolásra, fürdőzésre is kifejezetten alkalmas. A legtöbb medencében azonban üléseket vagy fekvőhelyeket találunk, amelyek száma a medence méretétől is függ. A fekvőhelyek nagy helyigénye miatt azonban korántsem minden masszázsmedence rendelkezik ezzel a kényelmi megoldással. Vannak 6-7 személyes jakuzzik, ahol ugyan elférne a fekvőhely, de tervezők inkább a beszélgetést és szocializációt helyezve előtérbe, egyforma ülésekre szavaztak. Természetesen azért egy fekvőhelyes masszázsmedencék is akadnak szép számmal, a két fekvőhelyesek azonban már nem olyan gyakoriak. Ha te szeretnéd pároddal együtt élezni a maximális kényelmet, akkor a Triumph vagy a Propel jakuzzi lehet érdekes számodra. 

Mindkét medence a több évtizedes múlttal rendelkező HotSpring cég gyermeke és ehhez méltán a vízszűrés, a energiahatékonyság és az ütős design területén is kirívóan jól teljesít. 

Triumph

A Highlife sorozatba tartozó Triumph a kisebb a két medence közül, ha nem is feltétlenül méretében, férőhelyek számát tekintve mindenképpen. A négy ember befogadására képes medence téglalap alakú, és két, egymásra merőleges fekvőhely került benne kialakításra. Ahogy a Hotspring medencéknél általában, úgy itt is minden férőhely más masszázst kínál. A jetek elhelyezkedése, típusa és számra is változatos. Összesen 27 befúvó található a jakuzziban, köztük a cég legnépszerűbb, teljes hátat, fel-le mozgó vízsugárral kényeztető Moto-Massage. Ez a különleges jet nem rendelkezik mozgó alkatrésszel, mégis képes a gerinc melletti izmokat egy dupla vízsugár hullám segítségével teljesen ellazítani. Az egyik fekvőhelyen a Moto-Massage befúvó páratlan erejét élvezheted, míg a másikon a hát, a nyak és a vádlik egyidejű masszírozására van lehetőség. Érintőképernyős irányítórendszer segít a masszázs erejét és típusát kiválasztani, így gyorsan és egyszerűen állíthatod be az éppen kívánt hidromasszázst.

Propel

 A Propel a HotSpot sorozat öt személyes erőgépe, amibe két fekvőhely és három ülés kapott helyet. Ez a medence már négyzet alakú, összesen 23 jetet tartalmaz, amelyek a hátat, a combokat, a nyakat és a vádlikat is masszírozza. A két fekvőhely itt is egymásra merőlegesen helyezkedik el, és a találkozási pont a lábaknál található. A több színű LED világítás mellett egy vízesés is kialakításra került a maradéktalan relaxáló hatás érdekében. Moto-Massage ugyan nincs benne, de négy Rotary hidromasszázs befúvó is van benne, amelyek körbe forgó vízsugarával nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat.

Mindkét masszázsmedence ideális párok és gyerekes családok számára, akik a lehető legnagyobb kényelemben szeretnék élvezni a testmasszázst, egy időben!

Ha szeretnél többet megtudni erről a két jakuzziról, akkor látogass el a SpaTrend bemutatótermeinek egyikébe, ahol ki is próbálhatod a fekvőhelyek kényelmét!