Meghitt hangulatú jakuzzi, nemcsak pároknak

A bensőséges, meghitt hangulat garantált a Hot Spring kétszemélyes masszázsmedencéjében, ahol a meleg vizes hidromasszázs és a víz alatti világítás teszi feledhetetlenné a jakuzzizást!


A HotSpot TX a Hot Spring sorozat legkisebb medencéje, amely különleges formájával és korlátozott befogadóképességével csábítja a meghitt hangulatra vágyó fürdőzőket. A kis helyre is beilleszthető masszázsmedence csak két ülőhellyel rendelkezik, így adott az egymásra figyelés és egymásra hangolódás élménye. Ezt fokozza a könnyen (és költséghatékonyan) előállított meleg víz, a hátat masszírozó erős vízsugár és a víz alatt világítás.

A medence kis méretéből adódó előnyeinek köszönhetően kedvező fenntartási költségekkel, egyszerű kezelhetőséggel és gyors víztisztítással számolhatsz, ha a TX jakuzzira szavazol!

A Hot Spring cég termékeként ugyanazt a kiváló hőszigetelést, profi gépezetet és minden csepp vizet megszűrő tisztítórendszert kapsz, mint, amelyeket annyira szeretnek a vásárlók a nagyobb medencéknél. De nemcsak a medence belső tulajdonságai, erős masszázsa és kristálytiszta vize idézi a több személyes jakuzzikat, hanem elegáns megjelenése, kényelmes ülései és könnyű kezelhetősége is.

Ha szeretnéd minden nap élvezni a lazító, stresszoldó és pihentető hidromasszázs felemelő erejét, de nem áll rendelkezésedre nagy hely a medence telepítésére, akkor érdemes közelebbről megismerkedned a Hot Spot TX jakuzzival!

Látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe és győződj meg a saját szemeddel a TX profizmusáról, erejéről és meggyőző kvalitásairól!