Kis jakuzzi nagy tudással

Kis kertek vagy teraszok tulajdonosaként sem kell lemondanod az otthoni wellness lehetőségéről. Vannak olyan jakuzzik, amelyek teljes körű hidromasszázs élményt kínálnak, de nem foglalnak nagy helyet, így kis helyen is elférnek. A FreeFlow Mini egy ilyen "apróság", ami két személy számára kínál forró vizes masszázst!


A FreeFlow Mini a legtöbb masszázsmedencétől eltérően nem négyzet, hanem téglalap alakú, ami segít kordában tartani a méretét és űrtartalmát. Ennek köszönhetően a jakuzzi valóban kis helyen is elfér, üzemeltetése kifejezetten kedvező és nem kell bele sok víz. 183 x 119 x 71 cm-es mérete révén kisebb teraszokon vagy mini kertekben is elhelyezhető, csekély súlya miatt pedig különösebb előkészítés sem szükséges a medence helyén. 

Kényelmesen, egyszerűen és gyorsan telepíthető a masszázsmedence, ami feltöltés után gyorsan felfűt és már akár aznap élvezheted a kényeztető fürdőt. Két személyes kialakítása egy fekvőhelyet és egy ülőhelyet tartalmaz, így nemcsak egyedül, de pároddal együtt is hódolhattok a pezsgőfürdőzésnek. Ezt 10 db befúvó, állítható sebességű masszázsprogramja teszi lehetővé, a hangulatot pedig a LED-es színterápiát nyújtó víz alatti fényekkel teheted még feledhetetlenebbé.

A FreeFlow Mini az egyik legkisebb masszázsmedence, aminek rengeteg előnye van, bár az is kétségtelen, hogy a medencés partik helyszíneként elég szűkös. Kis mérete azonban könnyebb kezelhetőség, mozgathatóságot, feltöltést, felfűtést és vízcserét is jelent. Kevesebb vegyszer kell a víz tisztán tartásához és az ára is kedvezőbb nagyobb társainál. 

Ha egyedül vagy másodmagaddal szeretnéd élvezni a hidromasszázs fizikai és lelki előnyeit, akkor nagyon is érdemes megfontolni egy kis jakuzzi vásárlását. A kevesebb befúvó kisebb változatosságot jelent ugyan masszázsprogramok terén, de így is átmasszírozásra kerül a hát, a combok és a talp is. Stresszoldásra, alvás javításra és a szív- és érrendszer edzésére ez a jakuzzi is tökéletes, hiszen mérete ellenére egy kiváló minőségű és teljes értékű masszázsmedencéről van szó. Hőszigetelése elsőrangú, vízszűrése 100%-os és külső burkolata elpusztíthatatlan, köszönhetően a gránitőrlemények, amit rotációs formázással, kedvező áron állítanak elő, és ez a medence árában is visszaköszön.

A FreeFlow Mini tehát azok számára lehet érdekes, akiknek kis hely áll rendelkezésükre vagy szeretik egyedül élezni a hidromasszázst, viszont nem akarnak kompromisszumot kötni a minőség és alapanyagok terén!

Győződj meg a jakuzzi kiválóságról a SpaTrend valamelyik bemutatótermében személyesen is!