Kőhatású jakuzzi, ami nemcsak úgy néz ki, mintha gránitból faragták volna, de olyan strapabíró is

A masszázsmedence vásárlás egy komoly, akár évtizedeket meghatározó döntés, ezért nem szabad elkapkodni. Egy szakértő segíthet kiválasztani azt a  családi kedvencet, ami a kiváló teljesítmény és elsőrangú élmény mellett sokáig hibátlanul működik!


A SpaTrend kültéri wellnesszel foglalkozó cége több ezer eladott masszázsmedencével és évtizedes tapasztalattal a háta mögött pontosan tudja, hogy milyen masszázsmedencére van szükséged! Te elmondod az igényeidet, lehetőségeidet és vágyaidat, a felkészült szakértői csapat pedig megtalálja számodra a tökéletes jakuzzit, amelyet mindig elképzeltél magadnak. Ha a tartósság, a precíz működés és a nagy partikat és aktív gyereksereget is karcolás nélkül átvészelő jakuzzit keresel, akkor a FreeFlow lesz számodra a megoldás!

A kedvező ára és kőhatású megjelenése miatt népszerű FreeFlow jakuzzi az egyik legstrapabíróbb darab a piacon, ami úgy néz ki, mintha egy gránittömbből faragták volna. De nem csak hogy úgy néz ki, ténylegesen is egy nagyon erős és szinte elpusztíthatatlan gránitőrleményből öntik a héját, amit aztán rotációs formázással alakítanak a kívánt formára. Ettől az előállítása egyszerűbb, gyorsabb és olcsóbb, a végeredmény pedig tartós és szemrevaló lesz.

Az egybe öntött, könnyű héj ráadásul egyszerűbbé teszi a szállítást és a beüzemelést is, ami egy-két órát vesz csak igénybe. A reggel kiszállított és jakuzzi, este már készen áll majd a jakuzzizók fogadására!

A medencehéj gránitos alapanyaga ráadásul rendkívül ellenálló, ezért nem kell attól tartanod, hogy a jakuzzi felülete karcolódik vagy esetleg a hosszan tartó, intenzív igénybevétel miatt elfárad az anyag, horpad, reped, netán törik.

A FreeFlow masszázsmedencéket valóban több évtizedre tervezték, amit egyedül vagy szeretteiddel közösen élvezhetsz! Add át magad a meleg vizes hidromasszázs gondtalan örömének!