Jakuzzi tisztítás áram nélkül, porszívóval

A medencék tisztán tartása az egyik legnagyobb kihívás, amivel a tulajdonos szembe néz. Egy rosszul karban tartott medencében senki nem akar fürödni, mert sem a medence alján összegyűlt homok vagy egyéb szennyeződés, sem a vízben úszkáló növényi részek nem hívogatóak. Ezektől azonban könnyen megszabadulhatsz, még áram híján is.


A vízbe hulló levelek, bogarak kihalászása egy hálóval könnyedén elvégezhető, de nem ez a helyet a medence aljára süllyedt kosszal. Az ülésekre és aljzatra lerakódott szennyeződést maximum felkavarni tudjuk a hálóval, amitől a víz zavarosodik és a kosz sem tűnik el. Erre kínál megoldást a vákuumos Spa Vac porszívó!

Az áramot nem igénylő porszívó a vákuum erejével szippantja fel a szennyeződést a medence felületéről, természetesen a vízzel együtt. A porszívó kiemelése után azonban a víz lassan visszacsorog a medencébe, ezúttal már a kosz nélkül. Ezzel a módszerrel az egészen apró, homokszemnyi szennyeződésektől is megszabadulhatsz, akárcsak a nagyobb levelektől vagy rovartetemektől. Mivel áramforrásra nincs szükség a működéshez, ezért áramszünet esetén is tisztíthatod a medencét, sőt olyan esetekben is jól jön, amikor a medence mellett nincs kiépítve áramforrás.

A csendes, hatékony és könnyen kezelhető eszköz most kedvezményes áron a tiéd lehet! Készülj fel a téli medencés szezonra ezzel a szuper kiegészítővel!