Környezetbarát víztisztító

A vízkezelés a masszázsmedencék és úszómedencék egyik legsarkalatosabb pontja, amely nagyban befolyásolja a kikapcsolódás élvezeti értékét. Tiszta vízben bárki szívesen tölti az idejét, míg a kétes illatú és állagú vízről már nem mondható el ugyanez. Oldja meg egyszerűen a víztisztítás gondját!


Az AquaFinesse vízkezelőszereket gyártó világhírű cége egyszerű, kevés munkával is hatásos eredményeket felmutató készítményeket fogalmaz, hogy a kikapcsolódás ne a tisztás nehézségeiről szóljon.

Nagy koncentrátumú készítményei sorában találkozhatunk a Pool Puck környezetkímélő adalékanyaggal, amely használata ennél egyszerűbb már aligha lehetne.

A saját adagolóval érkező tabletta formájú tisztítót elég heti egyszer a vízhez adni, és szinte azonnal élvezheti vízlágyító, pH szabályozó hatását. Emellett felszámolja a víz felszínén keletkező biofilm réteget és eltünteti a medence falára lerakódó kálciumtartalmú szennyeződéseket.

Ha ön is szeretné könnyen és egyszerűen tisztán tartani a vizet, válassza az AquaFinesse Pool Puckot, és nem kell izzasztó percekig méricskélnie a víztisztító szereket.