Tartsd frissen, fitten lábaidat jakuzzival

A mai világban mindenhol ülőbútorok vesznek körül, és a napi munkavégzés is gyakran egyetlen székhez köt. Ha a te napjaid központi eleme is az ülés, akkor mutatunk egy módszert, ami megmozgatja a lábakat és edzés helyett vagy mellett is hatékonyan végezhető.


A Calders Spas jakuzzik egyik legnépszerűbb terápiás programjáról van szó. Ez az úgynevezett Circuit vagy körkörös terápia. Lényege, hogy a masszázsmedence más-más ülésében vagy fekhelyén helyet foglalva a test eltérő területeire koncentrál az állítható erősségű masszázsprogram.

Ezen állomások közül kettő is kifejezetten a lábakat veszi célba, hogy a sok ülés után végre az izmok funkciójuknak megfelelő igénybevételnek legyenek kitéve.

Az Euphoria Jet egy erős, mélyreható masszázsélményt tartogat a talp és a combok hátsó részének. Izomstimuláló hatása mellett enyhíti az esetleges fájdalmakat is. A másik jet kombináció a Sole Shooters. Ez a test reflexzónáit magán hordozó talp felfrissítését célozza, egyszerre több ponton történő stimuláló masszázson keresztül fejti ki a hatását. A talp kényeztetésével az egész test felfrissül és az egész napos ülőmunka kellemetlen nyomainak percek alatt búcsút mondhatsz.

A lábizmokat átmozgató masszázs mellett a meleg víz is jótékonyan hat, hiszen meggyorsítja a véráramlást, ezzel az oxigén- és tápanyagcserét is. A lábak szó szerint felfrissülnek a hosszú pihenőidő után, és elmúlik az ólmos fáradtság a végtagokból.

A gyakori jakuzzi használat pozitív élettani hatásai minőségi változást hoznak majd a hétköznapjaidba!