Légies kényelem a teraszra

A teraszra megtalálni az ideális bútort még a mai kínálatban sem könnyű, de szerencsére a Jati&Kebon minőségi bútorai között mindig fellelhetsz egy-egy izgalmas darabot. A kényelmes és szemnek is kellemes Palm ülőgarnitúrát légies könnyedség, stabilitás, puha párnák és esőerdők indáit idéző fonott minta teszi megnyerővé.


A Jati&Kebon nagyon érti az elegáns vonalvezetést és könnyed hangulat megteremtését, ami stabilitással párosul. A Palm ülőgarnitúra alumínium váza is ilyen: teherbíró, korrózióálló és ennek tetejébe még könnyű is, így ha a teraszon arrébb kell tenni a bútort, nem kell odacsődíteni a szomszédságot segítség gyanánt. A stabil szerkezet légiességét a vékony lábak és fonott rész is erősíti, amelytől nemcsak időjárásálló, de időtálló is lesz a bútorok megjelenése.

A könnyed hatás miatt nem nyomja össze a teret a két fotelből és egy háromszemélyes kanapéból álló szett, ezért kisebb terek tökéletes dekorációja. Mivel a lábak elemelik a foteleket a talajtól ideális medence- vagy vízpartra.

A szett kültéri és beltéri használatra egyaránt ajánlott, de igazi erejét a szabad levegőn mutatja meg. A szék háttámláját adó kötél ugyanis egy igazán különleges anyag. Mosható, környezetbarát és ellenáll a gombának, napfénynek, nedvességnek, de még a klór maró hatásának is. Remekül bírja majd az egész nyáron át tartó igénybevételt, hiszen ha egyszer beleültél ki sem szállnál majd belőle. Vidd haza most a Palm ülőgarnitúra szett jelentette luxust, és élvezd a felhőtlen nyarat a saját kertedben.