Parti jakuzzi italhűtővel

A masszázsmedencék széles választéka között található igazi gyerekparadicsom, rekreációs jakuzzi és olyan is, ami tökéletes egy bulira. Ilyen medence a FreeFlow Monterey is, ami 7 felnőtt számára kínál kényelmes férőhelyet és még beépített italhűtővel is rendelkezik.


A Monterey oldalába rejtett hűtőrekesz nyári és téli használat során is nagy segítséget jelent, hiszen így mindig egy karnyújtáson belül van a hűsítő ital. Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy a medence széléről lefordul vagy beleesik  a vízbe a pohár, mert a kimélyített tartóban biztonságosan tárolhatod a üdítőket és a pezsgőt is.

Persze nem ez az egyetlen oka, hogy a legtágasabb FreeFlow igazi buliparadicsom. 22 befúvójával maximálisan alkalmas a nap végi csendes pihenésre vagy a reggeli kávézások alatti vizes elmélkedésekre, ugyanakkor mérete és anyagának tartóssága miatt egy kisebb buli helyszíneként is remekül helytáll.

A FreeFlow medencék nagy előnye itt is tetten érhető. Ez pedig nem más, mint a gránitőrleményből öntéses technikával készített medence héj. Az alapanyagnak és az egybeöntésnek köszönhetően a medence sérülékenysége minimálisra csökkent. Nem karcolódik, kopik még a hevesebb igénybevétel során sem és mivel egyben van az egész, nem törik vagy reped az illesztések mentén.

Kőhatású megjelenése valóban sziklaszilárdságot rejt, ezért ha szereted a nagyobb összejöveteleket, a FreeFlow Monterey lesz a te medencéd. Nem véletlen, hogy annyira népszerű ez a típus a közösségi terekben, nyaralókban és kiadott lakásokban. Merülj el te is a vízben és élvezd a hűsítő ital a hidromasszázs közben!