Legyen az év minden napja Valentin-nap!

Februárban mindenki a Bálint-napra készül, hogy megajándékozhassa szíve választottját egy ízletes vacsorával, egy különleges élménnyel, vagy egy exklúzív ajándékkal. De mi lenne, ha a romantikus hangulatot az év minden napján megteremthetnétek és a lábatokat sem kellene kitenni otthonról?


Bizony, Magyarországon is hódít a masszázsmedence-őrület, hiszen tökéletes lehetőség a kikapcsolódásra egy nehéz nap után, ráadásul a Softub könnyen beépíthető bármelyik kertbe, vagy teraszra, de akár beltéri elemként is. Ezen felül költséghatékony is, hiszen különleges hőszigetelő kialakítása miatt néhányezer forintos elektromos többletköltséget jelent csak a háztartásnak. Ha pedig környezetbaráttá szeretnéd tenni, arra is lehetőséged van, ugyanis kialakításának köszönhetően napenergiával is működtethető.

Előnyös a használata amiatt is, mert az alapos víztisztításért a berendezés önmaga felel. Ha szeretnél egy kis romantikát csempészni a szürke hétköznapokba, már csak egy üveg borra vagy pezsgőre lesz szükséged és biztosan elkápráztatod majd a szerelmed.

Ha a Softubot választod, többszörösen megtérül a befektetésed, hiszen a tökéletes pihenés és a romantikus kikapcsolódás helyszínévé egyaránt válhat, és még a pénztárcád sem bánja!

Címkék:

softub