Luxus kényelem és vízálló szövetek a kertben

Egy tengerparti luxusnyaralóban érezheted magad, ha a Jati&Kebon minimalista és innovatív kerti bútorára szavazol. A Bari ülőgarnitúra a kényelem fellegvára, ami tökéletesen időjárásálló is egyben!


A Jati&Kebon bútoraiban az időtálló dizájn a maximális kényelemmel és a 100%-os időjárásállósággal társul. Ennek szemléletes példája a Bari ülőgarnitúra szett is, amely hívogató párnáival, egyszerű, de megnyerő vonalaival és puha, vízálló szöveteivel csábít pihenésre minden nap.

A hat részes szettben (három személyes szófa, két személyes szófa, kávézó asztal, oldalasztal, könyöklő, mobil asztalka) mindent megtalálsz, ami egy kényelmes és funkcionális teraszhoz szükséges. Sőt!

A relaxáló pihenéshez szükséges elemek példaértékű minősége nemcsak luxus kikapcsolódás tesz lehetővé, de a gondtalan használat előnyét is magában rejti. A Sunbrella szövet UV és vízállósága lehetővé teszi, hogy a bútor színe ne fakuljon erős napfényben sem, a nedvesség ne roncsolja az anyagot és eső után is szinte rögtön használatba vehesd. A Bari szett párnái ugyanis úgynevezett "easy dry" vagyis könnyen száradó szivaccsal készülnek.

Takarítása is végtelenül egyszerű, hiszen a szövet szinte taszítja a koszt és nedvességet. Még a kiöntött italokat is elég egy nedves (esetleg szappanos vízbe merített) ronggyal letörölni.

Élvezd te is minden nap otthonodban a páratlan luxus kényelmét a Bari ülőgarnitúrával!