Minimalista bárszett elegáns megjelenéssel

Ha magasított asztalt és bárszékeket szeretnél a kertbe, a teraszra, esetleg a medence mellé, akkor a Jati&Kebon minimalista bútorcsaládra számíthatsz. Az elegancia fellegvárában a bárszettet is megtalálod!


Az Arolla bárasztal egy 110 cm magas asztal, ami mellé jólesik majd odaülni egy koktéllal és megbeszélni a barátokkal az élet dolgait. A kétféle (fehér, antracit) színben is elérhető szett egy különleges, márvány hatású (de valójában cementtel kevert) üveglappal érkezik. Modern, letisztult és végtelenül elegáns asztalhoz remek kiegészítő a Fortuna szék, amely kerekded vonásaival pont eleget tompít az asztal szögletességén, hogy otthonos legyen.

A Fortuna bárszékek stabil alumínium vázán időjáráslló szövet feszül fonott kötél hatást elérve. A kerekített háttámla kényelmet és játékosságot visz a dizájnba. A párna és a háttámla szövete nemcsak puha, hanem vízlepergető és UV álló is, így tökéletes a kertbe, a medence mellé.

Ha szeretnéd a tartós eleganciát a saját otthonodban köszönteni, akkor látogass el a SpaTrend valamelyik bemutatótermébe, és próbáld ki a bárszettet. Rögtön beleszeretsz majd!