Kis jakuzzi a nagyok erejével

Ha csak kis hely áll rendelkezésedre a masszázsmedence elhelyezéséhez, de nem szeretnél lemondani a sokoldalú masszázsról, a kiváló víztisztításról és a mindig rendelkezésre álló meleg vízről, akkor a HotSpring Jetsetter lesz a te medencéd!


Ez a profi masszázsmedencék között kisebbnek számító erőgép, mérete ellenére is minden tud, amit a nagyok. A három személyes jakuzziban összesen 14 befúvó várja, hogy ellazíthasson egy fárasztó nap után. A gazdaságos kialakítása segít, hogy a nap 24 órájában melegen tartsa a medence a vizet, anélkül, hogy az áramszámla vég nélkül pörögne.

A Jetsetter üzemeltetési költsége mindössze havi pár ezer forintot jelent, és bármikor rendelkezésre áll a medence. Nem kell várnod a felfűtésre, sőt a tiszta vízzel sem lesz gondod, hiszen a rendszer minden egyes vízcseppet megszűr. A no bypass szűrés segít hosszan frissen és tisztán tartani a vizet.

A tudásában megnyerő, külsejében lenyűgöző masszázsmedence változatos masszázsélményt is kínál. Az összesen 14 db befúvó 6 különféle masszázsfejet jelent, amelyek mindegyike eltérő élményt kínál. A lábat, hátat és nyakat is megdolgozó befúvók legkülönlegesebbje a Moto-Massage DX. Ez a levédetett masszázsfej csak a HotSpring medencékben található és a gerinc melletti függőleges tartóizmokat lazítja el. Ezen a vonalon fel és le mozognak a fúvókák, ami a kézi masszázs relaxáló hatását imitálja elsőosztályúan.

Ezt a mozgó masszázsrendszert nem motor hajtja, hanem a rendszerben áramló víz működteti, így nem kell a  meghibásodásától tartanod.

A Jetsetter csak méretében kicsi jakuzzi. Megjelenése egy királyi fürdőbe is tökéletesen beleillik, hatalmas tudása pedig egy wellness szállodának is becsületére válna!