Masszázsmedence, nemcsak túrázóknak

A négy évszakos, kültéri masszázsmedencék rengeteg pluszt adnak az otthoni pihenéshez és azt sem szabad elfelejteni, hogy számtalan egészségügyi pozitívumot képesek nyújtani a rendszeres használóknak. Az előnyök tehát nagyon hasonlóak, mégsem lehet azt mondani, hogy minden profi jakuzzi ugyan azt tudja. Az egyes modelleknek megvannak a maguk sajátosságaik, a méreten kívül is. A Caldera Spas Niagara modellje például kifejezetten jó választás aktív sportolóknak és túrázóknak. Miért?


A Caldera Spas Utopia sorozatának 7 személyes jakuzzija a Niagara, ami csak ülőhelyekkel rendelkezik. Azok viszont nagyon kényelmesek és a teljes testet átmozgató masszázst kínáló befúvókkal rendelkeznek. A négy sarokülés körbeöleli a testet, hogy a masszázs során is teljesen ellazulhass és a lehető legideálisabb testtartást vehesd fel. A kényelmet szolgálják a nyakpárnák és a talpat enyhén stimuláló padló mintázata. A relaxálást és a test megpihenését szolgáló jakuzzi összesen 52 befúvóval rendelkezik, ami még méretéhez képest is szép számnak tekinthető.

A 226 x 226 x 97 cm-es masszázsmedence impozáns mérete, elegáns burkolata és a külső oldalon végighúzódó világító fénysáv megnyerő külsőt adnak a Niagarának, ami még inkább megerősítést nyer az első kipróbálás során. Az 52 befúvó ugyanis nem egyforma, így az általuk kínált masszázs sem monoton. Épp ellenkezőleg! Az ülések mindegyike más-más elrendezésben és kiosztásban tartalmaz befúvókat, így a 2 Euphoria jet, a 2 OrbiSsage jets, a 4 VersaSsage jets, a 2 AdaptaFlo jets, a 4 Euro-Pulse jets és a 38 Euro Directional élvezetéhez nem elég egy helyen lehorgonyoznod. A fürdőzés során minden helyen érdemes eltölteni egy kis idő, hogy a teljes tested végis masszíroztasd. Aktív mozgás, túrázás vagy egy nehéz nap után már 20 perc jakuzzizással elűzheted a fáradtságot és az izomlázat.

A futók, túrázók és lábaikat sokat használók számára pedig azért kifejezetten jó választás a Niagara, mert benne található Euphoria jet a lábak legjobb barátja. Mélyre ható, erős masszázst kínál a lábaknak, hogy kiszálljon belőlük a fáradtság és a fájdalom. A két Euphoria jet képes mindkét lábat, vádlit, térdet és combokat is átmasszírozni (állítható erősséggel), amit egy-egy hosszabb kirándulás vagy túra után áldani fogsz. Egy profi masszőr alaposságával és erejével masszírozza át az alsó végtagokat ez a két jet, és még van másik 50 jet, amire számíthatsz, ha luxus élményre vágysz!

A Niagara egy sokoldalú és elegáns masszázsmedence, ami a Caldera Spas többi modelljéhez hasonlóan kiváló hőszigeteléssel, energiahatékony működéssel és 100%-os szűréssel garantálja a zavartalan felhasználói élményt. A hosszú időre tervezett prémium termék kezelése egyszerű és az alacsony költségek és karbantartási munkák miatt a napi jakuzzihasználat is teljesen reális elképzelés, az év 356 napján. Sőt, nemcsak könnyen megoldható, de egyenesen ajánlott is a medence rendszeres használata, amivel maximalizálhatod az egészségügyi előnyeit. Már napi 20 perccel is rengeteget tehetsz az egészségedést, a stresszmentes hétköznapokért és a szociális kapcsolataid javításáért.

A meleg vízben ülve - távol a kütyüktől - könnyebb megélni a jelent és átadni magad a másokkal való beszélgetésnek. A 7 személyes jakuzzit természetesen egyedül is használhatod, de megoszthatod családoddal, barátaiddal is az élményt, ami úgy még többet hozzátesz a minőségi kikapcsolódáshoz!

Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni a Caldera Spas medencéit, akkor látogass el a SpaTrend MaxCity-ben található bemutatótermébe, ahol működés közben láthatod ezeket az erőgépeket.