Megérkeztek a Suftub jakuzzik, melyek új fejezetet nyitnak a pezsgőfürdőzés történetében

A SpaTrend bemutatótermei hatalmas SofTub választékkal készültek fel az év talán legnagyobb puhafalú masszázsmedence vásárára, a Nagy SofTub vásárra.


Ezek a puhafalú masszázsmedencék több szempontból is különlegesek. A Szép stílusos kerek formavilág szinte mindenkinek elnyeri tetszését. A pehelykönnyű súly és az egyszerű telepíthetőség már önmagában elég ok lenne arra, hogy a SofTub az egyik legnépszerűbb masszázsmedence márka legyen, de ez a jakuzzi még ennél is több kellemes meglepetést tartogat.

A SufTub jakuzzik üzemeltetése rendkívül olcsó. Bátran mondhatjuk, hogy a SofTub a világ egyik legenergiatakarékosabb jakuzzija. Teljesítménye 800W, mely kevesebb, mint egy átlagos hajszárítóé. Havi költsége télen is körülbelül 3000 Ft, ami kevesebb, mint napi egy kávé, vagy egész hónapban egy vacsora.

A gazdaságos üzemeltetés nem megy a masszázs hatékonyságának kárára. A Softub igen komolyra hangolt masszázsrendszere nagyon erős masszázst biztosít, mivel masszázs-helyenként 1-2 masszázsbefúvó van benne elhelyezve. A Poseidón 300 rendszere úgy van kialakítva, hogy egyetlen masszázsbefúvóra fordíthatjuk szinte a teljes masszázserőt.

Ha szeretne Ön is egy energiatakarékos, kényeztető masszázst biztosító SofTub jakuzzit, jöjjön el a SpaTrend bemutatótermeibe a Nagy SofTub vásárra, és találja meg álmai legpuhább jakuzziját!

Címkék:

jakuzzi softub