A nyaralódban sem kell lemondanod a jakuzzizásról, mert a Softub medencéket bárhová magaddal viheted

A rendszeres masszázsmedence használathoz igenis hozzá lehet szokni. Ha egyszer beszerezzük, feltöltjük, és használni kezdjük jakuzzinkat, nem szívesen mondunk le a rendszeres használatáról.


De mi a helyzet akkor, ha nyáron sok időt szeretnénk a családi nyaralóban tölteni, ahol nagyobb a nyugalom, a kert, közel van a vízpart, és a gyermekeinknek is jót tesz egy kis környezetváltozás. Mondjuk le a hidromasszázs jótékony hatásairól hetekre?

Erre ma már igazán nincs szükség, mert a SofTub jakuzzikat bárhová magunkkal vihetjük. Igen kicsit hihetetlenül hangzik, pedig igaz! A SofTub a világ talán legkönnyebb masszázsmedencéje. A medence súlya a teljes gépészettel együtt mindössze 50 kg súlyú.  Nagyon könnyen szállítható és mozgatható. Puha falának köszönhetően egyszerűen csak össze kell csomagolnunk, és már vihetjük is magunkkal a nyaralóba.

Ha szeretne Ön is egy könnyen mozgatható, szállítható, mégis kényeztető masszázst biztosító SofTub jakuzzit, jöjjön el a SpaTrend bemutatótermeibe a Nagy SofTub vásárra, és találja meg álmai legpuhább jakuzziját!