Vigyázzon alakjára jakuzzival az ünnepek alatt

Az ünnepi időszakba a rendszeres sportolást is nehéz beiktatni, hát még a megannyi hizlaló finomságnak ellenállni. Nem csoda, hogy a többségünk, pár plusz kilóval fejezi be az új évet, amitől aztán megint lehet megszabadulni. Idén inkább bízza magát a masszázsmedencére és pihenéssel ügyeljen az alakjára.


A masszázsmedence a sportok egyik legpihentetőbb változata. Bár versenyeket nem rendeznek belőle, a jakuzziban ülők szervezetében olyan folyamatok játszódnak le, ami a mozgáshoz hasonló. A véráramlás felgyorsul, a testhő megemelkedik, az erek kitágulnak, viszont a legtöbb sporttól eltérően az izmok és inak éppenhogy pihennek. A felpörgetett váráramlás fokozódó anyagcserével is jár, ami kifejezetten jót tesz a súly megtartásának. És ez még csak a pozitívumok kezdete.

A szív és érrendszer fokozott tempóra kapcsol, de az izmok mellett a lélek is megpihenhet. A stressz során (gyakran észrevétlenül) megfeszülő görcsös izmok a meleg vízben kilazulnak, így óhatatlanul is csökken a feszültség és a stressz szintje a testben. A megnyugodott, kipihent test és az ellazult, elégedett lélek pedig kevésbé hajlamos ételekkel kompenzálni, így a hidromasszázs pozitívumai több tekintetben is segítenek megtartani az ideális súlyt és elkerülni az ünnepi túlevést.

Napi fél óra fürdés, fél órás intenzív sétának felel meg, így a modern masszázsmedencék használatával úgy "mozoghat", hogy ki sem kell szállnia a kényeztető meleg vízből. Ennél könnyebb az egészség és a súly megtartása már nem lesz! Szerezze be tehát már most novemberben, kedvezményes áron masszázsmedencéjét télire.