Miért kell a thermo tető a jakuzzihoz? Az Aura Expón ez is kiderül!

Már javában tart, de vasárnap estig még látogatható a Veszprémben megrendezett Aura Expo, masszázsmedence kiállítás és vásár, ahol minden kültéri wellnessel kapcsolatos kérdésére választ kaphat. Például, hogy mire jó a thermo tető!


Hogy néz ki egy masszázsmedence tetejére tervezett thermo tető? Hogyan segít abban, hogy az üzemeltetés kényelmesebb és gazdaságosabb lehessen? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre is választ kaphat az, aki kilátogat az Aura Expóra, és beleveti magát a legmodernebb és legfejlettebb masszázsmedencék tengerébe.

Az Expón az otthoni kültéri wellness több szegmense is képviselteti magát, így a masszázsmedencéket kívül, első osztályű bútorokkal, professzionális grillekkel, szaunákkal, gőzkabinokkal és napernyőkkel is  találkozhat. A rendezvényen minden olyan terméket megtalál, amely segít magasabb szintre emelni az otthon töltött minőségi kikapcsolásra szánt időt, és pihenteti a testet, lelket.

Ha szeretné jobban megismerni a masszázsmedencék világát és szakértők segítségével rendezné be saját kültéri wellnessét, regisztráljon most, hogy biztosan ott lehessen a vásáron!