Milyen masszázsmedencét válassz a nyaralóba?

Egy illatos, nyári éjszakán a csillagok fénye alatt elmerülni a jakuzzi vízében egészen különleges élmény. A lágyan duruzsoló masszázsmotor és a lazító pezsgőfürdő új szintre emeli a nyaralás élményét, amiről neked sem kell lemondanod. Már itthon is elérhető a Softub masszázsmedence, ami ideális választás nyaralóba, ha ott is élveznéd a jakuzzik egészségre gyakorolt pozitív hatásait!


Amerika kedvenc mobil masszázsmedencéje, a puha falú Softub már 1985 óta vezeti a népszerűségi versenyt és nem csak nyaralókban! A különleges formája és anyaga miatt közkedvelt Softub egy teljes értékű masszázsmedence, ami tökéletesen időjárásálló, így télen is bátran kint hagyhatod. A négy évszakos jakuzzi puha anyaga és osztatlan belső tere miatt kisgyerekek, idősek vagy mozgásukban korlátozottak számára is ideális.

Ez azonban csak egy része annak, hogy miért olyan jó választás a Softub a nyaralóba. Ugyancsak emellett szól a medence súlya és az egyszerű telepítése. A jakuzzi két darabba érkezik majd hozzád (medencetest és motor), amelyek együttesen sem érik el a 100 kg-ot. Ennek köszönhetően akár saját autóval is hazaviheted és a elhelyezéséhez sem kell egy kisebb csapatot összecsődíteni. A telepítéséhez nincs szükség extra alapozásra vagy az elektromos hálózat bővítésére, átalakítására, viszont ugyanolyan nyugtató és frissítő masszázsélményt nyújt, mint a kemény héjas társai.

A víz és levegő keverékének befújásával masszírozó jakuzzi átgyúrja az izmokat, lelazítja a fáradt tagokat és lecsendesíti a felfokozott kedélyállapotot. Stresszűzésre, pihenésre és relaxálásra kiváló választás ez a puha falú medence, amit szerencsére karban tartani is nagyon könnyű. 

Ha nem akarod a nyaralást hosszadalmas előkészületekkel, vízkezeléssel vagy víztisztással kezdeni, akkor ugyancsak a Softub lehet a megoldás. Csekély súlya miatt nem kell a helyszínen hagynod, tehát az otthoni medencét is leviheted a nyaralóba. Az egyenes felületre való lerakás után pedig elég bedugni a hálózatba, feltölteni vízzel és máris kezdődhet a jakuzzizás. 100%-os szűrést garantáló rendszerét egyetlen vízcsepp sem kerüli el, aminek a rendkívüli víztisztaságot köszönheted majd, a vízkezelő szerek adagolása pedig mindössze heti 5 percet vesz igénybe, és ezzel egész nyáron át felhőtlenül élvezheted a masszázsmedencédet!

A gyerekek imádják majd puha falait, a felnőtteket pedig változatos masszázsprogramok mellett  a visszafogott áramszámla is biztosan lelkesíti majd! Csendessége miatt pedig még a szomszédok sem szólhatnak egy rossz szót sem!

Nyaralás vagy a nyár végén aztán akár haza is viheted a Softubod, hogy az erkélyre, teraszra telepített jakuzziban télen is hódolhass a mindennapi relaxálásnak. Ez a jól felépített, kivételes hőszigeteléssel ellátott masszázsmedence télen-nyáron elhozza otthonodba a minőségi kikapcsolódást!