Milyen masszázsmedencét válassz a nyaralóba?

Egy balzsamos este a csillagok alatt elmerülni a jakuzzi vízében egészen különleges élmény. A lágyan duruzsoló masszázsmotor és a lazító pezsgőfürdő új szintre emeli a nyaralás élményét, amiről egyre kevesebben szeretnének lemondani. Vajon milyen medencét válassz a nyaralóba, ha ott is élveznéd a jakuzzik egészségre gyakorolt pozitív hatásait?


Amerika kedvenc mobil masszázsmedencéje 1985 óta vezeti népszerűségi versenyt, és nem csak nyaralókban! A különleges formája és anyaga miatt közkedvelt Softub egy teljes értékű masszázsmedence, ami tökéletesen időjárásálló, így télen is bátran kint hagyhatod. Telepítéséhez nincs szükség extra alapozásra, nem kell az elektromos hálózatot bővíteni vagy átalakítani, viszont ugyanolyan nyugtató és frissítő masszázsélményt nyújt, mint a kemény héjas társai.

A víz és levegő keverékének befújásával masszírozó jakuzzi átgyúrja az izmokat, lelazítja a fáradt tagokat és lecsendesíti a felfokozott kedélyállapotot. Stresszűzésre, pihenésre és relaxálásra kiváló választás ez a puha falú medence, amit szerencsére nagyon könnyű karban tartani is. 

Senki nem akarja a nyaralás hosszadalmas előkészületekkel, vízkezeléssel vagy víztisztással kezdeni, amire a Softub esetében nem is lesz szükség. A 100 kg alatti súlyával a medence akár autóval is a helyszínre szállítható, lerakás után pedig elég bedugni a hálózatba, feltölteni vízzel és máris kezdődhet a jakuzzizás. 100%-os szűrést garantáló rendszerét egyetlen vízcsepp sem kerüli el, aminek a rendkívüli víztisztaságot köszönheted majd, a vízkezelő szerek adagolása pedig mindössze heti 5 percet vesz igénybe, és ezzel egész nyáron át felhőtlenül élvezheted a masszázsmedencédet!

A gyerekek imádják majd puha falait, a felnőttek pedig változatos masszázsprogramok mellett  a visszafogott áramszámla is biztosan lelkesíti majd!

Nyaralás után pedig haza is viheted, hogy télen is hódolhass a mindennapi relaxálásnak egy jól felépített, kivételes hőszigeteléssel ellátott masszázsmedencében!