Természetes elegancia a teraszon

Az időjárásálló kerti bútorok között egyre jobban hódít a beltéri dizájn, amitől a kültéri darabok nemcsak kényelmesebbek, de látványosabbak is lettek. A Jati&Kebon bútorcsalád kifinomult, elegáns és légies darabjai ezúttal a természetes megjelenésükkel hódítanak!


A John/Ellie kávézó és étkező szettek harmonikus és megnyugtató színvilágú kialakítása, anyaghasználata és kényelme az idei év első számú kedvencévé avatták ezt a kombinációt.

A teakfa váz és lábak könnyedséget és természetességet visznek az összképbe, amit a kőhatású asztalburkolat remekül kiegészít. A koronát pedig a divatos és kényelmet garantáló kötélfonat teszi fel a kialakításra, amitől egy egyedi megjelenésű, elegáns és magával ragadó együttes jött lére.

Minőségi kültéri bútor révén, a John/Ellie szett minden darabja tökéletesen időjárásálló, tehát fedetlen teraszon és kertrészen is bátran kint lehet hagyni. Ellenáll a víz. és napkároknak, hogy hosszú ideig élvezhesd a szabadban töltött időt, anélkül, hogy a bútor épsége vagy minősége miatt kellene aggódnod!