Stílusos és bővíthető étkezőszett a teraszra

A Jati&Kebon kerti bútorai könnyed eleganciát, okos tervezést és teljes időjárásállóságot kínálnak, amellyel bármilyen megjelenésű teraszt és kertet új szintre emelhetsz. A Livorno/Malaga szett ráadásul több praktikus vonással is rendelkezik, amelyeket imádni fogsz!


A Livorno/Malaga szett több méretben és színben is elérhető, hogy könnyen a teraszod ízlésvilágához alakítsd az étkező sarkot. Kényelmes székei a könnyed, vízparti hangulatot kölcsönzik majd életterednek, nagy fokú kényelmet adnak a hosszabb baráti beszélgetésekhez is. A székek rakásolhatóak, tehát használaton kívül egymásra rakva tudod őket helykímélő módon tárolni, és elég egy ponyva a letakarásukhoz, nem kell őket feltétlenül zárt helyen tárolni.

Vízhatlan és időjárásálló kialakításuk miatt fedetlen teraszra is jó választás! A székekhez hasonló szín és stílus jellemzi a bővíthető asztalt, amelynek színe ugyancsak választható. Az étkező szett négy- és hatszemélyes kivitelben is kapható, de a nyitott asztal mellett akár 12-en is elférnek kényelmesen.

Ha szeretnél többet megtudni a Livorno/Malaga étkezőgarnitúráról, akkor nézd meg a videót vagy látogass el személyesen valamelyik SpaTrend üzletbe és próbáld ki a kényelmes székeket.