Milyen masszázst kínál a jakuzzi?

A jakuzzi által nyújtott hidromasszázs lazít, relaxál, pihentet és fitten tart, de vajon milyen érzés? Minden medence ugyanazt tudja és minden jet egyforma vízsugarat kínál?


A masszázsélmény jelentősen függ az adott jakuzzitól. A professzionális medencékben a jetek víz és levegő keverékét fújják, így a sugárnak megvan az ereje és a buborékok bőrmasszírozó hatását is élvezheted. A Caldera Spas medencék egyik legizgalmasabb újítása a körkörös terápia, amely azt jelenti, hogy minden ülő- vagy fekvőhelyen más-más befúvókat találsz. Ezeknek nemcsak az elhelyezése eltérő, de az általuk nyújtott masszázsélmény is.

Vannak nyugtató, lazító hatású masszázst kínáló jetek (UltraMassage®), ezek szinte simogatnak. Ennek ellentéte a stimuláló, erőteljes masszázst adó fúvókák (Sole Soothers, Euphoria), melyek főleg a nagy igénybevételnek kitett testrészekre koncentrálnak, mint a lábfej, vádli és comb.

A különösen kritikus derék tájékot egy egészen különleges jet masszírozza a Caldera medencékben. A Whirlpool finom örvényeket kelt az egész medencében, mindeközben a hátat erőteljes, örvényszerű masszázzsal lazítja és kényezteti.

A masszázs ereje természetesen állítható, így kedély- vagy fizikai állapottól függően az erősebb masszázsok is finomíthatóak. A  teljes test megdolgozásához érdemes egy kevés időt minden helyen eltölteni, hogy az ott található jetek lazítsák el a vállakat, a lábikrát vagy éppen a nyaki részt. Ettől garantáltan felfrissülsz majd.