Kerti bútor kiskedvencek mellé?

A SpaTrend Wellness és Életmód magazin műsora folytatódik, ezúttal egy indonéz szigetre is ellátogathatnak a nézők, majd kiderül, hogy mitől lesz energiatakarékos a masszázsmedence és milyen kerti bútort érdemes választani kisállatok mellé!


A közel fél órás magazin műsorban újfent hasznos wellness tippeket hallhattunk kerti bútorokról, masszázsmedencékről és pergolákról. Sőt, ezúttal még egy kisebb indonéz sziget, Lombok is megmutatta magát, ahol a legjobb értelemben vett wellness örömök várnak az utazókra. A különleges programokat kínáló szállodák, a csodás, érintetlen táj és a homokas tengerpart egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy kipihenve, feltöltődve és új élményekkel gazdagabban hagyhasd el a szigetet.

Bár a fehér homok és az azúrkék vízesések nem, de a wellness élmény otthon is megvalósítható. Ebben segít a kényelmes bútorokkal berendezett kert, a grillsarok és a masszázsmedence. A pihentető időtöltés és a fizikailag is megnyugtató jakuzzizás segít, hogy kihozd magadból a legjobb formádat. Erről is beszélt Szalay Ádám, aki a masszázsmedencék stresszoldó szerepét és annak hosszú távú pozitív hatásait mutatta be.

De az is kiderült a műsorból, hogy mitől lesz energiatakarékos egy masszázsmedence és mire érdemes figyelni vásárláskor, ha nem akarunk havi százezres villanyszámlát. A mindennapos jakuzzi használat rengeteg egészségügyi pozitívummal jár, ám, ahhoz, hogy a víz folyamatosan tartsa a kívánt hőfokot jó szigetelésre, megfelelő keringetőszivattyúra és egy pontosan illeszkedő thermo tetőre is szükség lesz.

Újabb érdekességeket és hasznos információkat kaptunk a pergolákról, majd utolsó szegmensben a megtudhattuk, hogy milyen bútorokat válasszunk a kiskedvencek mellé. Milyen szempontokat vegyünk figyelembe, ha a háziállatok a lakásban is feljárnak a bútorokra, így erre számíthatunk a kertben is. Miért fontos az anyagválasztás és az időjárásálló kialakítás?

Nézd meg a műsort itt vagy a Spatrend Youtube csatornáján és mindez kiderül. Ha pedig személyesen is megnéznéd a magazinban látott eszközöket, bútorokat és kiegészítőket, akkor látogass el a SpaTrend Expo jakuzzi kiállítás és vásárra május 12-ig, ahol nagy kedvezményekkel és egyéni tanácsadással várnak!