Modern kerti bútor víz mellé

Lassan, de biztosan közeledik a tavasz, amikor végre kinyílnak a lakásajtók és újra teljesen birtokba veheted a kerted. Eljött a szükséges átalakítások és kiegészítők, bútorok beszerzése, hogy a langymeleg napsugarakat már álmaid teraszán köszönthesd! A Jati&Kebon cég időjárásálló, modern és minőségi alapanyagokból gyártott divatos bútorcsaládjaira számíthatsz az elegáns és kényelmes teraszod megalkotásában!


A belga bútorcsalád minimalista irányvonala a legmagasabb minőségű anyagokkal és kényelemmel párosul. Ennek köszönhetően a Jati&Kebon bútorok tartós örömet hoznak az otthonodba, öltöztetve a teret. Ebbe a családba tartozik az Arbon ülőgarnitúra is, amely visszafogott színeivel és egyszerű, légies megjelenésével minden teraszon megállja a helyét.

A háromszemélyes szófából, kétszemélyes szófából és egy színben illeszkedő kávézó asztalból álló szett színeivel (white/silver, charcoal/slate, champagne/ash) kiemelkedik a kert zöldjéből és vastag, kényelmes párnáival hívogatóan csábít a jól megérdemelt és nyugodt pihenésre. Ebben segít a szett minden darabjának időjárásálló tulajdonsága, ami révén kertbe, fedetlen teraszra és víz mellé is ajánlható kerti bútornak!

 

A festett alumínium váz könnyű, korrózióálló és jól bírja a terhelést. A vastag szivacsokat és párnákat burkoló szövet ugyancsak kültérre tervezett, úgynevezett Sunbrella szövet. A yachtok fedélzetén előszeretettel alkalmazott Sunbrella kellemes tapintással rendelkezik, de emellett könnyen tisztítható és vízlepergető. Víztaszító tulajdonságát a gyártás során nyeri el, amikor minden színezett szálat akril réteggel vonnak be. Ez nemcsak abban segít, hogy a vászon szó szerint ledobja magáról a vizet, de az UV sugarakat sem engedi a szövet mélyére, így a Sunbrella nem fakul, nem foltosodik és nem gyengül meg a szálszerkezet erős napsütésbe, esetleges szakadásokhoz vezetve. Az Arbon ülőgarnitúra szettel ettől nem kell tartanod, még ha tartósan a szabadban áll is a bútor és a párnák!

Elegáns megjelenése, kényelme és időjárásálló tulajdonságai révén ideális medence vagy jakuzzi mellé. Letisztult vonalai és egyszínű szövete pedig könnyen beilleszthető a többi kerti bútor közé, hogy végül egy egységes, relaxáló, luxus kerted lehessen. 

Ha egy olyan tartós kerti bútort keresel, amire aggodalom nélkül bízhatod rá a pihenésedet, akkor a Jati&Kebon bútorokkal érdemes jobban megismerkedned! Keresd fel a SpaTrend bemutatótermeinek egyikét és személyesen is meggyőződhetsz az Arbon magas minőségéről!