Hatszemélyes jakuzzi, kiváló hátmasszázzsal

A Caldera Spas masszázsmedencéi közül nem könnyű választani. Belső és külső megjelenésük is megnyerő, hőszigetelésük első osztályú és könnyű őket kezelni. Az apró különbségek feltárása azonban segít a tökéletes társ megtalálásában és az egyes modellek erősségeire fókuszálva azt a jakuzzit viheted haza, amelyre leginkább szükséged van!


A Caldera Spas masszázsmedencéi között nincs rossz választás. Mivel azonban mindenki mást vár el a saját jakuzzijától, ezért fontos megismerni az általuk nyújtott szolgáltatást. A jakuzzi ma már nem feltétlenül luxus tárgy, de mindenképpen egy hosszú távú befektetés, ami akár egy évtizedig is a család szolgálatában maradhat. Ezért is olyan fontos, hogy az ideális társat válaszd már elsőre is, hogy ne kelljen idő előtt lecserélned a még mindig tökéletesen működő jakuzzid, de ne is kelljen kompromisszumot kötnöd igényeid kielégítésében. A Spatrend szakértő munkatársai segítenek az egyéni kívánságaidat kiszolgáló jakuzzik megtalálásában. A Vacanza sorozat például jó indulópont, hiszen a kiváló minőség, ergonomikusan kialakított belső tér és mérsékelt árak jellemzik!

A Vacanza a Caldera Spas középkategóriás sorozata, amely erős masszázsa, beépített tisztítórendszere és extra hangulati elemeinek minden ízében luxusnak érződik. Ebbe a szériába tartozik a hatszemélyes Marino, ami tökéletes családi masszázsmedence. Belső terében kényelmesen elfér a hat felnőtt, akik egy fekvőhelyen és 5 ülőhelyen osztozkodhatnak.

A helyek mindegyike más első osztályú masszázsbefúvókkal rendelkezik, így minden férőhely egy kicsit más élményt nyújt. A Marino rendkívül erős hátmasszázs terén, de a nyak és a combizmok sem lesznek elhanyagolva, akár az ülések valamelyikét választod, akár a fekvőhely felé kacsintgatsz. Ez utóbbi különösen akkor lesz érdemes választani, amikor az egész tested vágyja a kényeztető masszázst. A fekvőhelyen ugyanis a nyak, a vállak, a hát középső szegmense és vádlik egy időben élvezhetik a kényeztető (és állítható erősségű) masszázst.

A jakuzzi összesen 35 befúvóval rendelkezik, tehát a többiek sem maradnak a hidromasszázs pozitív ereje nélkül. De az egy helyben ülés/fekvés helyett érdemes egy szeánsz alkalmával több széket is kipróbálni, hogy a test minden részét megmozgasd és kihozd a legtöbbet az otthoni jakuzzizásból!

Ha csak a meleg vízben pihenve beszélgetnél szeretteiddel vagy csendben elmerülnél a gondolataidban, akkor a Marino állítható színű víz alatti világítással és ugyancsak megvilágított vízesés csobogóval segít az intim környezet megteremtésében.

A Marino tehát egy kiváló kezdő medence, amelyet könnyű kezelni és megszeretni! Az egész család számára kínál valamit, legyen szó aktív pihenésről, bulizásról, relaxálásról, családi beszélgetésekről vagy az alvás javításáról! A Caldera Spas Marinót választva jó kezekben lesz a család!

Tudj meg többet az amerikai masszázsmedence családról és próbáld ki személyesen is vásárlás előtt kiszemelt jakuzzidat a SpaTrend bemutatótermek egyikében!