Környezetbarát szövetvédő és bútortisztító a teraszra

A kültéri bútorok, grillek és medencék ki vannak téve a pornak, esőnek és a tavasszal minden ellepő pollennek. A felületen megtapadó koszt könnyen eltávolíthatod a Softcare tisztító családdal, amelyek környezet- és bőrbarát módon védik értékeidet!


A Softcare termékek kényelmesen és praktikusan használható szórófejes flakonban érkeznek, hogy egyszerűen és gyorsan felvihesd őket a kívánt felületre. A környezetbarát, biológiailag lebomló készítmények nemcsak tisztítanak, de ápolnak is. A vizesbázisú szövettisztító például egy láthatatlan védőréteget hoz létre a párnák felszínén, hogy jobban ellenálljanak az időjárás kíméletlen támadásainak.

Hasonló ápoló tulajdonságokkal rendelkezik a műrattan tisztító, amiben viasz is található, hogy a bútorok minőségét ne csorbítsa a szél és eső! Ezek a termékek egy láthatatlan (tehát színt, tapintást és textúrát nem befolyásoló) felületet hoznak létre, amely teljesen gyerek- és állatbarát is.

Nem kell kitiltani a gyerekeket a terasz takarítása közben és a kisállat is bátran felugorhat a napozóra a száradási idő után, nem lesz semmi gond belőle. Ha szeretnél egy hatékony tisztító/ápoló termékcsaládot a kültered megóvására és hogy ebben a szezonban is a legjobb oldalukat mutassák a bútorok és kiegészítők, akkor próbáld ki a Softcare széleskörű választékát!

Látogass ki a Spatrend Expóra, ahol a kültéri kikapcsolódáshoz tartozó termékek széles választékát ismerheted meg! Köztük a Softcare-t is!