Négy személyes masszázsmedence profi felszereltséggel

A professzionális masszázsmedencéket gyártó amerikai HotSpring négy személyes jakuzzija minden igényt kielégítő masszázst, állandó meleg vizet és kiváló szűrést kínál. A kívül-belül gyönyörű erős gép alapjaiban reformálja meg a pihenésről alkotott elképzelésünket!


A Beam masszázsmedence a LimeLight sorozatba tartozik, ami azt jelenti, hogy az erős, víz és levegő befújó jetek mellett 30 víz alatti LED lámpácska is található. A világítás meghitt hangulatot és relaxáló környezetet teremt, amiben a masszázs is élvezetesebbé válik. Ehhez csatlakozik az ugyancsak megvilágított vízesés és a medence külső világítása, ami az esti fürdőzések alkalmával a tájékozódást is segíti. Látványban és hangulatteremtésben is erős masszázsmedence négy ülőhellyel rendelkezik, amelyek más-más jet kiosztással élvezhetőek.

Az összesen 19 befúvó között 1 db XL Directional befúvót, 2 db Standard Single Rotary befúvót, 2 db Standard Directional befúvót és 14 db Directional Precision befúvót találunk. Ezeket egy 2,5 LE Wavemaster masszázsmotor működteti, hogy a masszázsélmény tényleg megfelelő legyen és ne csak bugyborélokó vizet kapjunk.

A Beam elegáns és modern külső megjelenése mellett a beltér dizájnát is érdemes közelebbről szemügyre venni vásárlás előtt, sőt kipróbálni sem árt, hogy biztos lehess benne, pont erre  van szüksége a családnak. Mivel a HotSpring medencék hosszú évekig zavartalanul működnek, ezért mindenképpen hosszú távú befektetésről van szó, ami még könnyen lehet, hogy az unokáid is élvezni fognak.

A kényelmes, ergonomikus kialakítású székektől még az erősebb vízsugár sem "dob" ki és a lábaknak is bőven van hely. Akkor is ha teljes kapacitáson pörög a medence. Pároknak, családoknak és kisebb baráti társaságoknak is ideális ez a méret. Ha egy kisebb, de profi képességű masszázsmedencét keresel, ami igazi hidromasszázs élményt kínál, akkor ez a 2x2 méteres jakuzzi ideális jelöl, még a kisebb kertekbe is.

Ha szeretnéd személyesen is megtekinteni a jakuzzit, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe, ahol szakértők válaszolják meg minden kérdésedet a medencéről, a tisztítástól, a karbantartásról és a telepítésről is!

Csatlakozz te is idén tavasszal a boldog jakuzzitulajdonosok táborához és éld át a minőségi és feltöltő pihenést, akár minden nap!