Nélkülözhetetlen szerek jakuzzi ápoláshoz

A legkiválóbb minőségű jakuzzikon is előbb vagy utóbb, de meglátszik, ha a kültéren helyezed el őket. Az eső felveri a sarat, a por és a szmog lerakódik a felületein. Hogy újra a legszebb formájában ragyogjon és hosszú ideig szolgáljon hibátlanul, ápold a masszázsmedencéd! Szerencsére ma már ehhez is kaphatsz speciális segítséget!


Spa Polish

A medence akril felületeit tarthatod tisztán ezzel a készítménnyel, amely egyben ápolja is jakuzzid és gondoskodik arról. hogy sokáig örömmel élvezhesd a hidromasszázsát. Hígítani nem szükséges. Gyorsan és egyszerűen csak fel kell vinned egy szivacs segítségével az anyagot, majd hagyd megszáradni. Utána jöhet egy kis polírozás és kész! A Spa Polish könnyebbé teszi a jakuzzi tisztítását, mivel taszítja a koszt. Ezen kívül segít megőrizni a masszázsmedence szépségét és épségét! Két legyet egy csapásra!

Spa Cover Shine

A termékcsalád thermo tetőhöz fejlesztett készítménye a sérülékeny tető ápolásának és megóvásának feladatát veszi le a válladról. A tető tisztítására és ápolására egyaránt alkalmas szer használata ugyanolyan egyszerű, mint a Spa Polish-é. Ezt is csak fel kell vinni a felületre, majd hagyni megszáradni. Az így alkotott védő réteg óvja a tetőt, távol tartja a szennyeződéséket és hosszítja a thermo tető élettartamát. 

Három havonta érdemes újra kezelni a tető felületét, hogy pótold a lekopó védőréteget, és a tető újra régi fényében ragyoghasson.

Ez a két ápoló készítmény segít a masszázsmedencédet mindig top formában tartani, hogy minden nap úgy nézzen ki, mint amikor legelőször felállították!