Boxer vagy fecske legyen? Férfi alsónadrág, ízlés szerint

  • írta:
  • 2014.12.13

Milyen alsónadrágot érdemes választania egy férfinak? A három alaptípus legfontosabb előnyeit vesszük sorra.


Milyen alsónadrágot érdemes választania egy férfinak? A három alaptípus legfontosabb előnyeit vesszük sorra.

Ha nem számoljuk az extrém, vicces alsónadrágokat, mint a férfi tangát vagy az elefántormányos gatyát, akkor három alaptípust különböztetünk meg: a fecske, a laza boxer és feszes boxer. Egy nemzetközi netes felmérés alapján a férfiak 57 %-a esküszik a fecskére, 29 %-uk azt kedveli, ha van hely a boxerében, és 18%-uk hord szoros boxer alsónadrágot.

Ez az a ruhadarab, melyre legkevésbé van hatással a divat. A srácok azt az alsónadrág formát választják a leggyakrabban, melyet az apjuk is hord. Sőt, nem csak a formához, a márkához is hűek maradnak, akár egész életük során.

A legnépszerűbb a fecske

Ez a stílus a hatvanas évek óta nem volt divatos, így nem a trendek miatt annyira kedvelt a fecske. A legnagyobb előnye, hogy kényelmes és egyszerű viselni. Először is, tökéletesen helyén tartják a férfi nemi szerv alkotóelemeit. A szűk nadrágokat is könnyen rá lehet húzni. Edzés közben is hatékonyabb. A fecske az a férfiak számára mozgás közben olyan, mint a nőknek a sportmelltartó: nagy megterhelés mellett is helyükön marad minden. . És ülőmunkához is egészségesebb. De ha nem megfelelő méretet választasz, akkor elszorítják a már említett fontos szerveket, illetve érdemes a gatya alatt a szőrzetet is rövidebbre fogni a becsípődő balesetek elkerülése végett.

Laza boxer a szabadság jegyében

Ez a forma sem divatos, de az utóbbi években a minták és anyagok minőségének változtatásával jó pár fokkal trendibbnek számítanak, mint a fecske nadrágok. Egyáltalán nem támasztják alá a nemi szervet, ezért edzéshez kifejezetten rosszak, ahogy szoros nadrág alá sem ajánlottak. Kétség kívül ez a stílus a legkényelmesebb, főleg egy laza rövidnadrággal kombinálva, vagy fürdőköpeny alá.

A kettő között a szoros boxer

Egyértelműen ez a legdivatosabb. A nagy gyártók mostanában ilyen alsónadrágokat terveznek, illetve ez a forma átragadt a legnépszerűbb férfi fürdőnadrágokra is. Épp ezért ezek a modellek általában drágábbak, mint a két előző stílus. Hasonlóan a fecskéhez, megfelelően funkcionál. Ugyanakkor sokan azért nem kedvelik, mert úgy érzik, hogy a szoros boxerek a combokon nem engedik a megfelelő vérkeringést. Ez a probléma a megfelelő méretválasztással könnyen orvosolható.

Címkék: