Őrizze meg medencéje tisztaságát gyorsan és hatékonyan

Egy fárasztó, gondokkal és stresszel terhelt nap után, elmerülni egy masszázsmedence forróságában és kimasszíroztatni a tagokból a feszültséget, hatalmas ajándék. Sok jakuzzi tulajdonos mégsem él ezzel a lehetőséggel. Miért?


A felmérések azt mutatják, hogy a legtöbb masszázsmedence tulajdonos azért nem használja napi, rendszerességgel a jakuzziját, mert a víz nem elég tiszta. A kültéren elhelyezett medence valóban könnyen koszolódik. A meleg környezet kedvez a biofilm kialakulásának, de rendszeres víztisztítás mellett fél évig is hívogató maradhat a medence. Mit jelent a gondos tisztítás?

A kémiai és mechanikus tisztítás együttes hatása hozza el a legjobb eredményt, ezért ha már beszerezted a mindössze heti 5 perces munkával kiváló víztisztaságot nyújtó AquaFinesse-t, még mindig szükséged lesz a Spa-Vacra. Ez az áram nélküli porszívó gyorsan és hatékonyan eltávolítja azokat a szennyeződéseket, amelyek a környezetből kerültek a vízbe. A természet által behordott por, levél vagy bogár szennyeződések mellett a testről bele kerülő szőr és hajszálak is könnyen kiszűrhetőek a vízből a vákuum segítségével.

Használata annyira egyszerű, hogy akár a gyerekekre is rá lehet bízni. A Spa-Vac használata megkönnyíti a víz kémiai kezelését is. Ezzel a kettős takarítási módszerrel biztos lehetsz benne, hogy a jakuzzid mindig frissen és illatosan vár majd téged és családodat.