Professzionális és hordozható masszázsmedence a nyaralóba

A masszázsmedence kényelméről a nyaralóban sem kell lemondanod, ha a Softub jakuzzit választod. Ez a teljes értékű, négy évszakos masszázsmedence rendkívül könnyű, halk és hatékony!


A Softub jakuzzik első látásra egy felfújható medencére hasonlítanak, de sokkal többről van szó. Pár kerek,az oldalai valóban puhák és enyhén összenyomhatóak, anyaga rendkívül tartós és nem kell a felfújással sem bajlódni. A puhaságát a különleges hőtartó anyagának is köszönheti, amiből főként thermo tetőket készítenek jakuzzikhoz, így garantált a kiváló hőgazdálkodás.

Annyira jól hasznosítja a medence a meleget, hogy nincs is benne külön fűtőrendszer, a víz a keringetőmotor maradékhőjét használva éri el a terápiás forróságot.

Ugyancsak a Softub mellett szól csekély súlya és könnyű telepíthetősége is. A jakuzzi kerek formájánál fogva a telken belül görgethető, a kapukon és ajtókon az összenyomhatósága segíti át, súlya miatt pedig egy autó tetején is biztonsággal szállítható.

A telepítése nem igényel hosszas előkészületet, tereprendezés vagy a villanyhálózat fejlesztését, egyszerűen csak be kell dugni a csatlakozóját egy normális konnektorba és máris forog és melegszik a víz és működésbe lépnek az erős masszázst kínáló befúvók.

A puha, gyerekbarát medence kültérre lett fejlesztve, így az sem baj, ha telken fedetlen helyre kerül, még télen is kiválóan tartja a meleget és állja az elemek próbáját. Az önmagában vagy ülőrésszel kiegészített medencében a profi masszázs minden előnyét élvezheted és megpihenhetsz egy fárasztó nap után.

A egyterű belső kialakítása miatt a gyerek pancsolásához éppúgy ideális helyszín, mint izomlazításra és stresszoldásra!

Ha egy könnyű, halk, egyszerűen szállítható és telepíthető masszázsmedencét keresel kompromisszumok nélkül, akkor bátran válaszd a Softub jakuzzit!