Puha és kényelmes székek hosszúra nyúlt kerti partikhoz

A kerti székek nem feltétlenól műanyag, kemény és hosszú távon elviselhetetlen ülőalkalmatosságok többé. Itt vannak a puha, kényelmes és fotelszerű kerti székek, amelyek ugyanúgy dacolnak az időjárással, mint anno műanyag társaik.


A Luxor étkezőgarnitúrája megtartotta a rattanbútorok báját, amitől tökéletes kültéri, terasz elemként funkcionálnak, de puha belsővel látták el a székek és fotelek összességét. Ez a megjelenés egyrészt már első pillantásra is hívogató bézs és fehér színpárjával, másrészt olyan kényelmessé tette a kültéri bútorokat, mint a nappalik vendégmarasztaló kanapéi.

Az étkezőgarnitúra polyrattan lábai és fehér fedőlapja tökéletes összhangban van a székek azonos színvilágával. A hat személyes szett az asztal mellett négy széket és két fotelt vagyis karosszéket tartalmaz. Mindegyik elem eleganciát, letisztultságot és komfortos pompát sugall, így bármilyen teraszt vagy kertet képesek feldobni, és minőségi anyagaik révén hosszá távon szolgálni.

Szeretné ön is a lehető legkényelmesebb és sokoldalú bútorokkal berendezni teraszát, hogy kihozza a legtöbbet a nyárból? Akkor keresse fel honlapunkat, ahol további részleteket tudhat meg a magas minőségű kerti bútorokról vagy látogasson el bemutatótermeink egyikébe!