Rendezkedj be a szabadban, időjárásálló kerti bútorok akciósan!

Szezonindító kerti bútor vásár a GardenTrendnél, hogy idő- és időjárásálló valamint kényelmes és designos bútorokkal rendezhesd be kertedet, teraszodat! A prémium kerti bútorokat most 15-35%-os kedvezménnyel viheted haza!


Tavasszal éled a természet és nyílnak a virágok, ezzel együtt pedig a házak ajtajai is. Ahogy javul az idő, úgy töltünk egyre több időt a teraszon és a kertben. Ha te is szeretnéd élvezni a madárcsicsergést, melengető napsugarakat és megnyugtató atmoszférát, akkor alakítsd otthonos hellyé a kültered, ahol szívesen töltesz időt. A hangulatos és inspiráló környezet hozzájárul a minőségi pihenéshez, és egy jól kialakított terasszal kihozhatod a legtöbbet az otthoni pihenésből!

Ehhez nyújt segítséget a GardenTrend szezonnyitó akciója, amely 15-35%-os kedvezménnyel kínál prémium kategóriás ülőgarnitúrákat, étkező szetteket, árnyékolókat és napozókat! A stabil, tartós és minőségi kialakítású bútorok hosszú távra készültek és az alapanyagoktól a legapróbb részletekig kültérre optimalizáltak!

A tartós alumínium vázakon, vastag, gyorsan száradó szivacs és UV-álló szövet feszül, ami a vizet is lepergeti. Vagy éppen a polyrattan természetes, de vízálló anyagát kombinálják a szelet, esőt és napfényt is bíró műbőrrel. A GardenTrend kínálatában olyan prominens cégek termékeivel találkozhatsz, mint a belga Jati&Kebon, az ausztrál WOW vagy olasz Italkero.

Az asztaloktól, kanapékon át az izgalmas és egyedi megjelenésű különlegességekig rengeteg bútort találsz, amelyben közös az elegáns megjelenés, a kiváló minőség, a gondos tervezés és a maximális kényelem! A romantikus és modern megjelenésű bútorok mellett árnyékolók, teraszmelegítők és kültéri hangszórók is várnak az oldalon és a három bemutatóteremben.

Ha szeretnéd személyes is kipróbálni a termékeket, akkor látogass el az ürömi, törökbálinti vagy Nyíregyházán található bemutatóteremben, ahol személyes tanácsadással segítenek kiválasztani az ideális bútorokat álmaid teraszához. Most mindent akár 35%-os kedvezménnyel!