Sosincs ideje pihenni, akkor mutatunk egy módszert, amivel már 25 perc alatt újra meghódíthatja a világot

Vannak olyan időszakok, amikor egybeérnek a napok, és egy lopott félórát is luxusnak érzünk pihenésre. Ilyenkor még fontosabb, hogy legyen egy kis idő magunkra, és legyen miből töltekezni és energiát nyerni az elkövetkező időszakra. Ha sajnálsz erre fél órát, elég lesz 25 perc is.


A 25 perc egy jól behatárolható idő, amit akár stopperrel is mérhetsz. Sokkal jobban hangzik a fél óránál, hiszen itt még percekről van szó, ennyit igazán nem sajnálhatsz magadtól, ha a minőségi pihenés a tét. Elsőre nem is tűnik sok időnek, de ha a megfelelő helyen vagy, akkor ennyi is elég a feltöltődéshez. Hol van ez a hely?

A képekből már sejtheted, hogy a masszázsmedence a válasz. Elfoglalt és örökké 100%-on égő embereknek ennél jobb hely talán nem is létezik a gyors kikapcsolódásra. A meleg víz azonnal rendelkezésedre áll, nem kell semmilyen előkészület, rögtön belemerülhetsz a melegségbe.

A meleg víz körbeölel, az egész testre egyaránt hat, és a víz megnyugtató közege instant lecsendesíti a háborgó elmét. A csobogás kellemes hangja ellazít, akárcsak a meleg, ami kiszívja a tagokból a fáradtságot.

Hagyd, hogy az első 5 percben a víz megemelje a testhőmérsékleted, ellazítsa a feszült izmokat. Ettől rögtön megszűnik a görcsös feszültség. Ezután kapcsolj be egy masszázsprogramot, ami a hát melletti tartóizmokat veszi célba. A sok üléstől, rohangálástól megterhelt izmok fellélegeznek majd és a testedet rugalmasabbnak, tettre készebbnek érzed majd.

A vízben ülve az utolsó pár percben még nyújtó mozdulatokat is végezhetsz, hogy rásegíts erre. Koncentrálj a tested üzeneteire, a környezetre, ne a munkán pörögjenek a gondolataid, így a fizikai test mellett a szellem is kikapcsolhat.

25 perc után szállj ki, tusolj le hűvösebb vízzel, és energetikusabban indulhatsz meghódítani a világot.