Stresszmentesítés és méregtelenítés a jakuzziban

Az év kezdés gyakran sűrűbb lesz, mint eredetileg terveztük, így aztán minden összefolyik, és alig marad idő a pihenésre és feltöltődésre. Az év során (és valljuk be az ünnepek alatt is) felgyülemlett stresszt azonban nem szerencsés sokáig cipelni, szabadulj meg hát tőle még az év elején!


Erre tökéletes helyszín a masszázsmedence. A jakuzziban minden adott a stresszoldáshoz: a kellemesen ellazító meleg, a víz természetes illata, lágy tapintása, a visszafogott fények, a kütyümentes környezet. És persze a megnyugtató és pihentető masszázs!

Ezek együttesen jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a test és az elme is lecsillapodjon és a szó legnemesebb értelmében, megnyugodhasson. Amikor nem bombáznak minden oldalról elektronikus ingerek és információk, könnyebb befelé figyelni, rendezni a gondolatokat és terveket készíteni a jövőre nézve.

A tudatos tervezés az egyik legjobb módja a tehetetlenség érzése ellen, ami könnyen eluralkodik a gondolatokon, ha nem figyelünk. A masszázsmedencében eltöltött 20 perc hozzájárul a tudatosabb, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb élethez. Ráadásul a szervezetnek is kifejezetten jót tesz.

Javítja például a vérkeringést, ami a tápanyagok és az oxigén szállítást pozitívan befolyásolja. Ezáltal a sejtjeink nemcsak hatékonyabban működnek majd, de a méregtelenítési folyamatok is felpörögnek. Ezáltal lélekben és testben is tisztábban, rendezettebben és gondtalanabbul szállhatsz ki a medencéből!

Ha még nincs masszázsmedencéd, akkor használd ki a SpaTrend ünnepi ajánlatait és szerezd be a saját négy évszakos, profi jakuzzidat. Az új évet már ebben a különleges wellness eszközben pihenve töltheted.