Stresszmentesítés és méregtelenítés a jakuzziban

A december hajlamos sűrűbbre sikerülni, mint eredetileg terveztük, így aztán minden összefolyik, és alig marad idő a pihenésre és feltöltődésre. Az egész éves stresszt és felgyülemlett feszültséget azonban nem szerencsés átvinni az új évre, szabadulj meg hát tőle még idén!


Erre tökéletes helyszín a masszázsmedence. A jakuzziban minden adott a stresszoldáshoz: a kellemesen ellazító meleg, a víz természetes illata, lágy tapintása, a visszafogott fények, a kütyümentes környezet. És persze a megnyugtató és pihentető masszázs!

Ezek együttesen jelentősen hozzájárulnak ahhoz, hogy a test és az elme is lecsillapodjon és a szó legnemesebb értelmében, megnyugodhasson. Amikor nem bombáznak minden oldalról elektronikus ingerek és információk, könnyebb befelé figyelni, rendezni a gondolatokat és terveket készíteni a jövőre nézve.

A tudatos tervezés az egyik legjobb módja a tehetetlenség érzéses ellen, ami könnyen eluralkodik a gondolatokon, ha nem figyelünk. A masszázsmedencében eltöltött 20 perc is hozzájárul a tudatosabb, kiegyensúlyozottabb és pozitívabb élethez. Ráadásul a szervezetnek is kifejezetten jót tesz.

Javítja például a vérkeringést, ami a tápanyagok és az oxigén szállítást pozitívan befolyásolja. Ezáltal a sejtjeink nemcsak hatékonyabban működnek majd, de a méregtelenítési folyamatok is felpörögnek. Ezáltal lélekben és testben is tisztábban, rendezettebben és gondtalanabbul szállhatunk ki a medencéből!

Ha még nincs masszázsmedencéd, akkor használd ki az év végi kedvezményeket és a telet már ebben a különleges wellness eszközben pihenve töltheted.