Szabaduljunk meg a felesleges kilóktól a hidromasszázs erejével

Olyan fogyókúra, vagy edzésprogram sajnos nem létezik, mely egyszerre hoz gyors és tartós eredményt, így a fogyás mindenképp kitartás, akaraterő függvénye, amiben hosszú távon érdemes gondolkoznunk. Van azonban néhány olyan dolog, mely meglepően élvezetessé teheti a fogyókúrát. Ilyen például a rendszeres masszázsmedence használat, mely igen kellemes módon járul hozzá a kitűzött céljaink eléréséhez.  Hogy hogyan?


A pezsgőfürdő, vagy más néven hidroterápia jótékony hatással van az egészségre, és támogatja az egészséges életmód kialakítását és fenntartását. Ennél foga a hidroterápia nem csak az életminőséget javítja, hanem hozzásegít a súlycsökkentésben kitűzött céljaink eléréséhez. 

A legfrissebb kutatások eredménye megmutatja, hogy a hidroterápia javítja a közérzetet, a sportteljesítményt, valamint a kardiovaszkuláris állóképességet, mindemellett egyszerűen csak jobban érezzük magunkat tőle. A rendszeres masszázsmedence használat olyan egészségi problémák esetén is javulást hozhat, mint a csuklótáji alagút szindróma, a csontritkulás, rossz vérkeringés, vagy alvásproblémák.  

Ha szeretné javítani egészségét, csökkenteni testzsír százalékát, vagy egyszerűen csak jobban szeretné magát érezni a mindennapos jakuzzizás által, látogasson el augusztus 23. és szeptember 1. között Ürömre, a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásárra, és találjon rá az óriási választékból a „legújabb családtagra”.