Természet ihlette napernyők

Ha szereted az egyedi megoldásokat és hiszel abban, hogy a hétköznapi tárgyaknak sem kell unalmasnak és megszokottnak lenniük, akkor az Umbrosa árnyékolói között biztosan megtalálod a kedvedre valót. Játékos és funkcionális, ez jellemzi az Icarust is!


A természet hatalmas formakincstárából merítettek az Umbrosa árnyékolók tervezésénél, így az Icarus napernyő is szakít a megszokott geometriai alakzatokkal és egy izgalmasabb, levélre hasonlító külsőt vesz fel. Egyedisége nem csak külalakjában érhető tetten, hanem a vázszerkezetben is. A vásznat kifeszítő tartók ugyanis nem láthatóak se alulról, se felülről, mert azokat maga a vászon rejti. Ha tehát az árnyékoló alatt fekve felnézel, csak a kifeszített ernyő vásznát látod, a kevésbé mutatós tartószerkezetet nem.

Az egy ponton rögzített, oldalkaros napernyőként viselkedő Icarus könnyen forgatható, emelhető és nyitható, zárható. A videóban láthatod, hogy mennyire egyszerű vele a munka.

Az Umbrosa Icarus Premium árnyékoló többféle színben is elérhető, hogy könnyen a kertedhez hangolhasd. Remekül bírja a szelet és a nyári időjárás szeszélyességével is elbánik. Rendhagyó árnyékoló azoknak, akiknek nem félnek a merészebb formáktól!