Szűrőtisztítás hatékonyan

Ahhoz, hogy a medence szűrőrendszere tökéletesen működjön, rendszeresen tisztítani kell a szűrőket, hogy a lerakódott szennyeződés nehogy visszakerüljön a medence térbe. Az esetenként 3-5 szűrővel is rendelkező jakuzziknál ez a munka rengetegnek tűnik, de a megfelelő eszközökkel hatékonyan és gyorsan elvégezheted.


Ha szeretnél fürdésre mindig kész tiszta vizet a medencédben vagy jakuzzidban, de nem vonz a hosszadalmas szűrőtakarítás, akkor az AquaFinesse szűrőtisztító tablettája csak rád vár. A környezetbarát készítményeiről ismert cég rengeteget segített a tudatos jakuzzihasználók időmenedzselésén. Termékeik védik a medencéket és a szűrőket, nem irritálják a bőrt, de hatékony tisztítást tesznek lehetővé. A Filter Cleaner is pont ilyen. Elég egy nagyobb edény vízbe feloldani a  tablettát, majd ebben áztatni a szűrőt, hogy a szer leoldja a lerakódott szennyeződéseket.

Ha már eleget áztak a szűrők, akkor visszatérhetsz a medencéhez és jöhet a nagy nyomású vízsugárral való lemosásuk. Ehhez tökéletes társ a Life Spa Water Wand szűrőmosója, amely úgy van kialakítva, hogy vízsugarai behatoljanak a szűrők barázdáiba. Ezt a fejet csak a slagra kell csatlakoztatni és máris jöhet az átmosás, ami nem vesz igénybe pár percnél több időt.

Ezután már mehetnek is vissza a szűrők a helyükre, hogy tovább végezzék feladatukat és frissen, tisztán tartsák az úszó- vagy masszázsmedencék vizét. Gyorsan, hatékonyan és időt spórolva neked, miközben nem kell kompromisszumot kötnöd a tudatosság és a környezetvédelem terén sem.