Több, mint úszómedence. Ez Endless Pools!

Ha szereted az aktív sportokat és a vizes kikapcsolódást, akkor mostantól, akár egyetlen helyen is élvezheted mindkettőt. Az Endless Pools medencék ötvözik a hidromasszázs és a végtelen úszás élményét! Ez nem csak egyszerű medence, hanem maga a sport és wellness egybe gyúrva!


Az Endless Pools rendszerek első ránézésre egy úszómedence és jakuzzi hibridjének tűnnek, ami ugyan nem áll messze a valóságtól, de ennél jóval több van bennük. A masszázsmedencék technikai bravúrjait nagy úszótérrel ötvözik, hogy hódolhass a mozgás iránti szerelmednek, de a pihenésről se kelljen lemondanod. Az első osztályú jakuzzikhoz hasonlóan készen érkeznek a telepítésre, ezért gyorsan elhelyezhetőek. Nem kell őket a földbe mélyíteni. Mivel a medencetest kifejezetten tetszetős, érdemes ezt kihasználni és központi helyet szánni neki a kertben.

Az Endless Pools úszómedencék teljes értékű medenceként működnek, de emellett olyan extrákkal vannak felszerelve, amelyek az aktív életmódod és a pihenést egyaránt segítik. A felszereltségük szerint a medencék úszásra és aquabiking, aqua jogging, valamint aqua fitness tréningre is alkalmasak.

A végtelen úszás élményét kínáló medencék lelke az állítható erősségű ellenáramoltató rendszer, ami mozgásterápiaként és sportként is szolgálatba állítható. Használd ki a víz felhajtó erejét, hogy védd az ízületeidet, miközben aktív mozgást végzel, majd a lazításhoz ülj át a jetekkel felszerelt jakuzzis részbe, és hagyd, hogy a kellemes masszázs kidolgozza a végtagjaidból a fáradtságot.

Az Endless Pools rendszerekből többféle méret és típus is elérhető. Van, amelyikben a jakuzzi teljes leválasztásra kerül, hogy külön állíthasd a víz hőmérsékletét. Az Endless Pools E700 például egy teljes értékű fitnesz medence, hiszen ebben úszhatsz, futhatsz és akár a vízi aerobiknak, vízi jógának is hódolhatsz. A futásban egy víz alá helyezett futógép lesz a szolgálatodra, amit kombinálhatsz az ellenáramoltató rendszerrel, hogy igazán kihozd magadból a sportembert. A víz természetes ellenállását kihasználva, aktívabb mozgást végezhetsz, mint szárazon, és az ízületeidet is véded közben. A vízi tornához a medence két oldalán elhelyezett kapaszkodók lesznek a segítségedre, így az úszótér valóban mozgástérré alakul, ahol többféle edzésnek is hódolhatsz.

Mindegyik medencére igaz azonban, hogy egyszerű karbantartani, környezetbarát és energiatakarékos. Az pedig tagadhatatlan, hogy kellemes környezetet és biztonságos közeget teremt sportoláshoz és pihenéshez egyaránt.

Élvezd egy helyen a mozgás és a pihenés örömét ebben a kompakt medencében! Ha szeretnél megtudni a három különböző sorozatban is létező Endless Pools medencékről (Fitness Systems, SwimCross Exercise, RecSport Recreation), netalán ki is próbálnád őket, hogy lásd miért rajonganak érte a profi és hobbi sportolók egyaránt, akkor látogass el a SpaTrend ürömi bemutatótermébe! Az időpont foglaláshoz kattints ide!