Vegye meg most, ami élménnyé teszi az őszi lazítást saját otthonában

Az őszi természet megannyi csodáját élezze saját kertjében a forró vizes masszázsmedencében ülve. A kikapcsolódás és egészségmegőrzés garantált.


Szeptember 7 és 15-e között rendezik meg a Nagy Jakuzzi Vásárt, ahol beszerezheti az őszi otthon nyaraláshoz szükséges medencét! Töltődjön fel az iskola év hajtós kezdése után és búcsúzzon el a nyártól a lehető legpihentetőbb módon úgy, hogy ki sem kell lépnie otthonából. A Caldera Spas medencék elhozzák önnek és szeretteinek a lazító fürdőzés és a profi masszőröket megszégyenítő masszázs örömét.

A vásáron találkozhat a 2019-es év újdonságaival és haza viheti a legmodernebb sóbontórendszerrel felszerelt medencéket, amelyek már automatikusan adagolják a klórt is. Ezáltal önnek kevesebb feladata lesz a víz karbantartásával és mivel kevesebb klórt igényel a rendszer, így a bőrhöz is kíméletesebb lesz egy-egy fürdés.

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével jelezze érkezési szándékát, hogy a SpaTrend MAXCity jakuzzi szakértői felkészülhessenek az Ön fogadására.

Címkék:

jakuzzi ősz