Masszázsmedence, a modern kikapcsolódás kényeztetést ígérő helyszíne

Maximalistának lenni nem rossz dolog – amíg az ember tiszteli a saját határait. Legyen szó fizikai, vagy mentális kimerültségről, a belső zavar okozta stressz rengeteg galibát okozhat nem csupán szervezetünk működésében, de környezetünk és emberi kapcsolataink alakulását is könnyedén negatív irányba befolyásolhatjuk ezzel.


Hagyjunk időt magunkat a feltöltődésre és regenerálódásra. Ahogy elektronikai eszközeinknek is szükségük van áramra, emberi energiatartalékainkat is folyamatosan szinten kell tartanunk. Korántsem önzés, ha minden nap magunkra szánunk 1-1 órát, legyen szó testmozgásról, meditációról, vagy épp csak egy kis olvasásról, hiszen ezzel szeretteinknek is szívességet teszünk: önmagunk legjobb verzióját biztosítjuk környezetünk és a számunkra legfontosabbak számára.

Tanuljunk meg hátradőlni: a pihenésnek nem kell unalmas, elvesztegetett időnek tűnnie. Hallgassunk zenét, vegyünk elő egy érdekes podcast epizódot, miközben a napunkból 60 percet futásra, edzésre, vagy épp pezsgőfürdőzésre szánunk. A Hot Spring masszázsmedencéi maximális kényelmet nyújtanak, és a társasági fürdőzésre is lehetőséget kínálnak: ha szeretteinkkel közösen szeretnénk kikapcsolódni, ezekben a jakuzzikban elég hely akad az egész család számára, hogy együtt, komfortosan lazíthassunk saját otthonunk védelmet, nyugalmat kínáló rejtekében.

A SpaTrend július 6-án és 7-én különleges nyílt nappal várja a rendszeres masszázsmedence használat pozitív élettani hatásai iránt érdeklődőket: látogasson el a SpaTrend bemutatótermeibe Ürömön, a MAX City bevásárlóközpontban, Nyíregyházán, illetve az Aura Spa üzletében, Veszprémben, és ismerje meg közelebbről az otthoni wellness tér berendezéséhez szükséges prémium termékek széles választékát!