Testápolóval is harcolhatsz a narancsbőr ellen

A narancsbőr szerencsére nem egészségügyi probléma, de még így sem szabad lebecsülni azt a csapást, amit az önbecsülésre mér. Különösen a nyári időszakban, amikor előkerülnek a rövid szoknyák és a fürdőruhák. Mit lehet tenni ellene otthon?


A drága kezelések és az életmódváltás is sokat tehet a bőr alatt felhalmozódott méreganyagok eltüntetéséért, de az otthoni kozmetikumok között is találhatunk olyanokat, amik megkönnyítik a küzdelmet. Ilyenek a QMS Medicosmetics testápolója és bőrradírja. A két készítmény együttes alkalmazása a kérdéses területeket veszik célba és már pár használat után is jelentős javulás figyelhető meg a comb, a fenék és a has környékén.

Mindkét készítmény a bőrfelszíni erek vérellátását és így a méregtelenítést fokozza. Ha egymás után használod a hámlasztót és a testápolót a bőr hamarosan erősebb, simább és egyenletesebb lesz. A testápoló lifting hatása miatt a megereszkedett bőr is feszesebbé válik, így idősebb korban még látványosabb a hatás.

Ha szeretnél személyesen is meggyőződni a medikozmetikumok erejét, most kedvezményes áron tiéd lehet a narancsbőr eltüntető duó!