Fiatalítsa meg bőrét 4 hét alatt

Ha életének egy fontos eseményére készül, ahol szeretné legjobb formáját hozni, a 4 hetes intenzív bőrfiatalító kúrára számíthat. A 4 alkalmas kényeztető kezeléssorozat végén fiatalos, friss és egészséges bőrrel vághat neki élete eseményének!


4 egymást követő héten került sor a medikozmetikai készítményekkel végzett anti-aging kezelésekre, amelyek befejező alkalmával egy ajándék portfólió fotózásra is sort kerítünk. Így ön is láthatja majd a kézzel fogható eredményt bőre javulásában. Emellett minden egyes héten is készítünk előtte-utána fotókat, hogy követhesse bőre csodálatos átalakulását.

A 4 alkalom 3 eltérő kezelést tartalmaz (az első és az utolsó ugyanaz az ütős, tiszta oxigénes kezelés), hogy bőre megkapja a számára szükséges összes hatóanyagok és építőelemet, ami segíti a természetes megújulásban. Az intenzív fiatalító kúra években mérhető változást hoz, és nem csak a felszínen. Bőre erősebb, teltebb és kontúrosabb lesz, a bőrszín pedig homogénebbé és üdébbé válik. A ráncok mélysége és száma is jelentősen csökken majd, amitől magabiztosabban nézhet szembe a mindennapok kihívásaival.