Grill csirkés cézár saláta

A melegben egy friss, ropogós, hűs saláta nagyon jó választás ebédre, mert laktat, de nem üli meg a hasat, és hagyja, hogy a délután folyamán is aktív maradjon. A hússzeretők választhatják a grillcsirkés cézár salátát, hogy még a húst se kelljen nélkülözniük.


Első lépésként melegítse elő a grillt közepes hőfokra.

Amíg melegszik a grill, jöhet az előkészület. Egy aprítóba tegyen 2 gerezd fokhagymát, 3 evőkanál citromlét, 1 evőlanál mustárt, és 170 ml olívaolajat , majd dologozza össze egynemű öntetté. Tegyen bele 120 parmezán sajtot és keverje még tovább.

Ezután a salátát is forgassa meg egy kevés olajban, sózza, borsozza, és grillen 2 perc alatt pirítsa le a salátát. Darabolja fel a salátát, és tegye egy nagyobb edénybe. Locsolja meg az öntettel, szórjon rá frissen reszelt parmezán sajtot és pirított kenyérkockával, valamint egy grillezett csirkemell kockára vágott falatkáival tálalja.

Ha szeretné grilltudását magas minőségű, professzionális grilleken kamatoztatni, látogasson el a tavaszt köszöntő SpaTrend Expóra, ahol most akciós áron válogathat az első osztályú grillek és kiegészítők között.