Grillnapok a szikrázó tavaszi napsütésben grillkóstolóval

A SpaTrend MAX Jakuzzi Vásár keretében megrendezi a tavaszi grillnapokat 2019.03.23-és 24- én .A kültéri életmód kedvelői számára a jakuzzi rendszeres használata mellett a grillezés is örömteli élményeket tartogat, ezért kedvezményes bemutatótermi masszázsmedencéink mellett óriási grillsütő és grillkiegészítő választékkal találkozhatnak mindazok, akik a SpaTrend MAX City Jakuzzi Vásár nyitóhétvégéjére látogatnak.


Érdemes lesz egész hétvégén a SpaTrend Otdoor Design csapatával tartani, mert az tavasz ízei sülnek a grillrácsokon mindkét napon 10 órától egészen 18 óráig.

A tavaszi grillezést a TV-ből ismert sztárséf, Pataky Péter nyitja szombaton; ételeihez a kiváló borokat a MAX City jóvoltából kóstolhatják meg vendégeink. Vasárnap a Miele professzionális séfje, Bíró Botond várja majd a látogatókat.

A grillhétvége során megtekintheti a SpaTrend Outdoor Design MAX City kibővült és megújult grill bemutatótermét, ahol Broil King grillek széles választékával; faszenes Kamado grillekkel, füstölő berendezésekkel és grill kiegészítőkkel, valamint egyedi kedvezményekkel várjuk!

Látogasson el a MAX City bevásároóközpontba, és találjon rá tökéletes grillsütőjére!

Címkék: